Rikokseen syyllistyvät turvapaikanhakijat karkoitettava.

Vähän väliä saa lukea jostain, että turvapaikanhakijaa/maahanmuuttajaa epäillään milloin mistäkin ja kantaväestön mitta alkaa tulla täyteen. Joten eikö olisi kaikin puolin parempi, että nämä rötöstelijät karkoitettaisiin maastamme. 

Tietysti jonkinlaiset rajat karkoittamiseenkin tarvittaisiin, kuten esim. Väkivaltarikos, josta tuomio olisi vähintään ehdonalainen, tai toistuvat rikoksenteot => karkoitettava heti jne.

Kun näin toimittaisiin, ei myöskään meidän yhteiskunnan ehdoilla elävät turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat joutuisi kärsimään rikoksia tekevien takia.

Mielestäni tässä ei ole kyse rasismista, vaan siitä, että meillä on aivan riittävästi rikollisia ihan omasta takaa. Ei meidän kuuluisi enää ulkomailta tulevia rikollisia elättää!

 

Näin ollen me allekirjoittaneet vaadimme lakiin muutoksia, jotta nämä ulkomaalaiset rikolliset saadaan karkoitettua maastamme!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tommi Savolainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?