Rikokseen syyllistyvät turvapaikanhakijat karkoitettava.

Vähän väliä saa lukea jostain, että turvapaikanhakijaa/maahanmuuttajaa epäillään milloin mistäkin ja kantaväestön mitta alkaa tulla täyteen. Joten eikö olisi kaikin puolin parempi, että nämä rötöstelijät karkoitettaisiin maastamme. 

Tietysti jonkinlaiset rajat karkoittamiseenkin tarvittaisiin, kuten esim. Väkivaltarikos, josta tuomio olisi vähintään ehdonalainen, tai toistuvat rikoksenteot => karkoitettava heti jne.

Kun näin toimittaisiin, ei myöskään meidän yhteiskunnan ehdoilla elävät turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat joutuisi kärsimään rikoksia tekevien takia.

Mielestäni tässä ei ole kyse rasismista, vaan siitä, että meillä on aivan riittävästi rikollisia ihan omasta takaa. Ei meidän kuuluisi enää ulkomailta tulevia rikollisia elättää!

 

Näin ollen me allekirjoittaneet vaadimme lakiin muutoksia, jotta nämä ulkomaalaiset rikolliset saadaan karkoitettua maastamme!

Allekirjoita tämä adressi

Täytä alla oleva lomake allekirjoittaaksesi tämän adressin, jonka on laatinut Tommi Savolainen. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?