S-Ryhmän ensisijainen tehtävä on tarjota edullinen ruokakori

Suomalaisten kulut ovat nousseet vuoden aikana inflaation johdosta voimakkaasti. Erityisesti ruuan hinta on noussut. Saman aikaisesti ruuan tuottajille maksetaan aina vaan pienempi osuus ruuan hinnasta. S-ryhmän tulisi keskittyä perustehtäväänsä: edullisen ruokakorin tarjoamiseen asiakasomistajilleen. S-Ryhmä aloittanut voimakkaan kampanjoinnin apteekkitoiminnan kaappaamiseksi. Osuuskaupan omistajien rahoilla S-Ryhmä lobbaa apteekkiliiketoimintaa itselleen. S-ryhmä on jo valloittanut monin paikoin kaupat, ravintolat, huoltoasemat, hautaustoimistot, pankin jne. Monessakin palvelussa palvelut eivät ole parantuneet vaan päin vastoin. S-Pankilla on tietoturvaongelmia, kaupan yksiköt keskittyvät ja syrjäkylien palvelut huononevat, huoltoasemilta ei saa huoltoa vaan kallista bensaa jne. Suomalaisten tyytyväisyys apteekkeihin on korkealla tasolla, eikä S-Ryhmä pysty niitä parantamaan.

Me allekirjoittaneet S-Ryhmän asiakasomistajat vaadimme, että S-Ryhmän tulisi keskittää resurssinsa edullisemman ruokakorin tarjoamiseen asiakkailleen. Takaamaan ruuan alkutuottajille riittävä korvaus. Keventämään tasettaan tarjoamalla jakamalla omistajilleen bonuksia ja osuuspääomalle korkoa. Apteekkilobbaamiseen käytettävät resurssit tulee suunnata nykyisten asiakasomistajien ruokakorin halpuuttamiseen.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lauri Untamo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…