Saariston rengastie turvalliseksi pyöräilijöille - Skärgårdens Ringväg bör göras trygg för cyklister

Me allekirjoittaneet vetoamme ELY-keskukseen saariston rengasteiden pikaisen turvallisuuden parantamisen ja pyöräteiden rakentamisen vuoksi.

Saariston rengastiet ovat hienoimpia kesäpyöräilyreittejämme ja voisivat olla kansainvälisesti merkittävä pyöräturistikohde. Nykykunnossa ne ovat kuitenkin hengenvaarallisia. Kun lossiliikenne tulee toista kaistaa jatkuvana jonona ja vastaantulevalla kaistalla ajaa iso rekka, niin pyöräilijälle ei jää enää tilaa olla tiellä. Pientareet ovat pahimmillaan vain 5cm leveät. Vaihtoehtona joissain kohdin oleva huonokuntoinen hiekkapolku ei ole ajokelpoinen maantiepyörille ja muillakin pyörillä hyvin raskas. 

Saariston rengastie pitää saada kuntoon, ennen kuin pahempia onnettomuuksia sattuu!

 

Skärgårdens Ringväg bör göras trygg för cyklister

Vi undertecknade vädjar till NTM-centralens för att se till att snarast göra Skärgårdens ringvägar tryggare genom att bygga cykelvägar.
Skärgårdens ringvägar är bland våra finaste sommarcykelleder och kunde vara en internationellt betydelsefull cykelturistattraktion. I sitt nuvarande skick är lederna tyvärr livsfarliga. Då en lång färjkön kommer åt ena hållet längsmed Skärgårdsvägen och en långtradare färdas åt andra hållet, återstår alltför litet plats för cyklister. Vägrenen, där cyklister borde cykla är som värst knappt 5 cm bred. På somliga ställen är en sandstig en alternativ rutt för cyklar, men de är inte användbara med landsvägscykel och även med terrängcykel alltför tungcyklade.

Skärgårdens ringväg bör åtgärdas innan allvarliga olyckor inträffar.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että Lotta Laaksonen näkee kaikki tällä lomakkeella antamani tiedot.


Annan suostumukseni siihen, että tällä lomakkeella antamiani tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…