Sähköpotkulautojen kieltäminen

Sähköpotkulaudat ovat osoittautuneet hengenvaarallisiksi käyttäjille, pyöräilijöille ja jopa jalankulkijoille. Pienet renkaat, kova vauhti, ei liikennesääntöjä noudateta/tiedetä ja kypärätön ajaminen ovat tuhoisia yhdistelmiä. Myös alkoholilla, ikärajattomuudella, ilman mitään sääntöjä ajamisella on myös ollut osuutta. Parempi kun kyseiset laitteet kiellettäisiin kokonaan. Työllistää liikaa hoitohenkilökuntaa, aiheuttavat turhaa surua, poliisille turhaa työtä, verorahojamme menee jo nyt huomattava summa jälkipyykkiin. Vaikea keksiä mitään positiivista kyseisistä alle 25 km/h, rekisteröimättömistä (ei vakuutus turvaa) kulkevista sähkökulkuneuvoista. Kokonaan kieltämisellä pelastettaisiin monen nuoren elinikäiset vammat tai jopa kuolemat.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Markus Mäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…