Savonlinnan kaupungin avustukset SaPKolle peruttava

- Savonlinnan kaupungin taloustilanne on ollut vuosikausia huono, eikä tässä tilanteessa ole mitään mieltä lähteä korjaamaan osakeyhtiöiden töppäilyjä.

- SaPKon tukeminen on epäoikeudenmukaista muita talousvaikeuksissa kamppailevia osakeyhtiöitä ja urheiluseuroja kohtaan.

- Avustuspäätös junailtiin ihmeellisen nopealla aikataululla.

- Valtaosalle kaupunkilaisista ei ole mitään merkitystä pelaako SapKo mestiksessä, Suomi-sarjassa vai II-divisioonassa.

- Juniori-Sapkon toiminta ei ole riippuvainen edustusjoukkueen tukirahoista.

- Avustus ei edes korjaa SaPKon taloutta. SaPKo on pohjaton kaivo kaupungille.

- Korona ja siihen liittyvät rajoitukset vähentävät suurella todennäköisyydellä yleisömääriä myös vuonna 2022, eivätkä SaPKon tulot ole nousemassa.

- Jääkiekkoa on tuettu Savonlinnassa huomattavasti enemmän kuin mitään muuta lajia

 

https://dynasty.savonlinna.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20217904-6&fbclid=IwAR2yL1-V_-dnmQ23NF9Ii5qk7F5qUMTMOxPklToPSodXpMKivFcNXhmCxY8

 

https://dynasty.savonlinna.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20216719-5&fbclid=IwAR2IkuIWLlUScswpSzk91ScYDdXlFUzHprZgmBpzOq9DyzShRAihcDfJI6g

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että - voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )