Tupakkatuotteiden etämyynti ja niiden tilaus lailliseksi ETA-alueilta.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#6

Vertaisin sikari- tai piippuharrastusta vaikkapa viineihin ja gastronomiaan. Mielestäni kaikilla täysi-ikäisillä ihmisillä on oikeus nauttia elämästä myös korkealaatuisesti tupakoiden niin halutessaan. Tällä hetkellä Suomessa saatavilla oleva valikoima esimerkiksi piipputupakan osalta on valitettavan surkea, muutamasta alan erikoisliikkeestä huolimatta. Sama asia jos alkossa olisi myytävänä vain kymmentä eri punaviiniä. Jos taas joku kykenee lopettamaan tupakoinnin sähkötupakan avulla, on täysin kohtuutonta torpata yritys lailla. Tilanne on kestämätön ja lakia muutettava.

Tommi Granroth (Tampere, )

#13

Eu vapaa liikkuvuus ja kaupankäynti ei toteudu.

Teppo Tuorila (Helsinki, )

#39

Mukana

Veli Niemi (Akaa, )

#44

Check

Teemu Ahmaoja (Vihti, )

#56

Poltin tupakkaa 35 vuotta ja nyt nikotiinittomalla höyryllä 18 kuukautta.

tuija warteva (äänekoski, )

#74

Älytön kielto taas! Päässy tämän avulla tupakasta kokonaan eroon, poltin noin 12 vuotta.

Mikael Herd (Vantaa, )

#102

Olen nyt 3,5 vuotta höyrytellyt ja päässyt eroon tupakasta ja astma suuresti helpottanut. Siksi en ymmärrä uuden lain tarkoitusta. Nikotiinesteet liian kalliita, vaikea hankkia niitä sekä höyrykkeitä ja tarvikkeita. Liikuntaesteiselle mahdotonta, koska täysin esteettömiä sähkötupakkakauppoja ei ole, joihin pääsisi. Etämyynti on ainoa vaihtoehto. Miksi tupakasta juuri höyrykkeiden avulla eroon päässeet halutaan uudelleen tupakoitsijoiksi?

Susanna Laitinen (Helsinki, )

#121

Lääke ja tupakkateollisuus on takuu varmasti näitten lakien voimaan tulon takana, jotakin kautta. Ketkä menettävät eniten rahaa

Juuso Partanen (Lappeenranta, )

#131

Minkä takia terveellisemmän vaihtoehdon (Modit&Tankit yms..) hankinta pitää tehdä vaikeeksi? Netistä ei saa tilata, mikä on naurettavaa mun mielestä. Luulen vaikka tilauskielto astuu voimaan 01.07.2017 niin porukka tilaa siitä huolimatta ulkomailta..
Ite oon vapottanu jo 7 vuotta ja voin sanoa, että rööki on huomattavasti haitallisempaa ja kalliimpaa. Haju ja makuaisti on parantuneet aivan älyttömästi ja ei hengästytä lähellekkään niin helposti, kun sillon ku poltin röökiä. Yskää ei ole ja muutenkin on olo yleisesti parantunut huomattavasti.

Pasi Akkanen (Loviisa, )

#138

Allekirjoitan tämän adressin sisällön täysin.

Joona Jauhonen (Uusikaupunki, )

#151

Estäisi harmaa taloutta !

Ringo Kütt (Kotka, )

#172

Olen samaa mieltä adressin tekijän kanssa. Etämyynnin kieltäminen on järjetöntä eikä vähennä tupakointia, ennemminkin päinvastoin.

Joni Eskelinen (Joensuu, )

#187

Sikarien poltto on arvokas perinne ja harrastus, jota ei tulisi vaikeuttaa sivistyneessä maassa.

Alpo Pöytäkangas (Jyväskylä, )

#196

Tupakan polttaminen piipulla tai imemälmä sikareitä, on hyvää ajankulua. Suomessa tosin tuntuu olevan trendikästä tehdä kaikesta, joka tuottaa vähänkin nautintoa muille kuin lainsäätäjälle, laitonta.
Minä en tarvitse aikuisena ihmisenä jotain byrokraattia lertomaan että mitä saan tehdä, ja mitä en. Nyt olisi siis korkea aika harkita näitä turhia ja rajoittavia lakeja uudelleen. Toisin sanoen... FUCK THE BIG BROTHER!

PS. pahoittelen kirjoitusvirheitäni ja mahdollisesti huonoja lauserakenteita!

Julius U (Valkeakoski, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…