Oulunsalon palveluverkko

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#405

Hyvät päätöksentekijät. Olen Oulunsalon lukion opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja. Omasta ja kaikkien kouluni opiskelijoiden puolesta voin vain toivoa, että päätöksessänne mietitte ihmisiä, ettekä rahaa. Oulunsalon palveluverkon ja eritoten lukion säilyttäminen on valtavan tärkeää monen ihmisen opiskelun, jaksamisen, koulumotivaation säilyttämisen ja yleisen viihtyvyyden ja hyvän mielenterveyden kannalta. Ollessani lyseossa ensimmäisellä jaksolla minua vaivasi väsymys aikaisista aamuista ja jatkuvasta ramppaamisesta. Opettajat vaihtuivat koko ajan eikä kukaan tuntenut minua tai opiskelutapojani, joten en kokenut saavani kaivattua tukea opiskeluuni. Vaihdettuani Oulunsalon lukioon oma jaksamiseni on kehittynyt huimasti, koulumenestykseni on parantunut valtavasti ja olen saanut paljon uusia ystäviä. Joillekin sopii iso koulu ja suuri ihmisjoukko, mutta minulle ja monelle muulle koulussani olevalle ei. On tärkeää, että kouluja on monenlaisia, jotta jokainen saisi valita, mikä sopisi itselleen parhaiten. Jos minulla ei olisi ollut vaihtoehtoa valita Oulunsalon lukiota, olisin luultavasti vaihtanut lyseosta ammattikouluun. Ja niin moni muukin olisi. Oulunsalon lukio on aivan mielettömän hieno koulu, eikä sen lakkauttamisesta koituisi muuta kuin haittaa. Päättäkää oikein ja säästäkää Oulunsalon lukio lakkauttamiselta.

Lyydia Laukkanen
Oulunsalon lukion opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja sekä ylpeä Oulunsalolainen

(Oulu, 03.04.2018)

#412

hellanen aika pasi

(häneenlknna, 03.04.2018)

#413

No, on kyllä taas viimeseen asti hieno säästötapa keksitty.

(Oulu, 03.04.2018)

#428

Oulunsalon lukio !

(Oulunsalo, 04.04.2018)

#444

olen samaa mieltä,oulunsalo näivettyy kartalta pois,yrittäjät lopettaa,ym..vain lentokenttä toimii,olis aika kaupungin päättäjien herätä vastuullisuuteen,kehittämään,palvelujen saamiseen ym.EI OLIS pitänyt 5 vuotta sitten liittyä ouluun,oltais paremmalla tolalla.

(oulu, 04.04.2018)

#449

Lukion on ihan ehdottomasti pysyttävä Oulunsalossa, vaikuttaa jopa asuntojen arvoon tulevaisuudessa mikäli koulu ahjo. Vilkkaasti liikennöivät Oulunsalon lentokentälle menevä tie aina niin roskainen keväisin ja syksyisin että hävettää. Pitäisi saada samanlaista ympäristö suunnittelua kun Kempeleeseen. Oulunsalon ympäristön alueen suunnittelu uusiksi, kauppakeskus, kunnantalo, terveyskeskus tehdä paikat siistiksi niin ehkä yrittäjät innostuvat tulemaan takaisin alueelle.

(Oulunsalo , 04.04.2018)

#450

Hävettää asua paikassa johon muualla asuvat ihmiset saavat mielivaltaisesti tehdä paperilla tuntuvia päätöksiä. Pitäisi ymmärtää asioita laajemmin, jolloin mieluummin leikattaisiin osaamattomat henkilöt pois niin siitä tulisi säästöjä.Paikallinen sopiminen tulisi ottaa käyttöön.

(Oulunsalo , 04.04.2018)

#461

Olemme 6 henkinen lapsiperhe joka on käyttänyt aktiivisesti Oulunsalon palveluita viimeiset 10 päiväkotien, koulujen ja terveyspalveluiden muodossa. Nykyinen kehitys on ollut todella ikävää katsottavaa, viihtyisä kylä ajetaan rankalla kädellä alas, kuinka tänne saadaan enää uusia asukkaita ja uusia tulevaisuuden vaikuttajia mikäli täältä kaikki palvelut viedään pois?

(Oulunsalo , 06.04.2018)

#465

tarvitsemme Oulunsaloon samat palvelut kuin omana hyvänä kuntana. Se oli silloin tavallista parempi paikkakunta!

(oulu, 06.04.2018)

#498

Ottakaahan onkeenne!!!!!

(Varjakka, 12.04.2018)

#511

Oulu on muutakin kuin keskustan alue. On häpeällistä että ikärakenteeltaan Suomen nuorin kunta aiotaan ajaa koulupalveluiden osalta alas vain muutama vuosi liitoksen jälkeen.

(Oulunsalo, 12.04.2018)

#515

Järki käteen. Oulunsalossakin asutaan. Myös joukkoliikenne kuntoon!

(Oulunsalo, 12.04.2018)