Vetoomus Loimaan kyläkoulujen puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#410

Kaikkien tuttavieni mielestä on hölmöläisten hommaa kuljettaa 40 lasta hyväkuntoisen koulurakennuksen ohi.
Suunnitelmat ovat epäreilua ja epäloogisia: lähimpänä keskustaa olevia pikkukouluja ei lakkautettaisi, vaan kauimmat, eli lasten kuljetusmatkat maksimoitaisiin.
Näin radikaali maaseudun kylien "tappaminen" ei ole mitenkään perusteltua, koska se ei edes tuo merkittäviä säästöjä. ! Perustelut ovat hyvin hataria, vaikka kyse on valtavasta päätöksestä eli elinvoimaisen maaseudun lopettamisesta, koska elinympäristö ei enää houkuttelisi lapsiperheitä muuttamaan tai edes jäämään kylille.

Taina Lehto (Loimaa, )

#411

Pienet koulut säilytettävä#lasten hyvinvointi!#

Vesa-pekka Huhtasaari (Loimaa, )

#418

Terveiseni päätöksentekijöille on se että maaseudun elinvoimaisuutta ei ole varaa yhtään heikentää. Mahdottoman isoissa kouluyksiköissä tulee varmasti ongelmia ja koulukiusaus ei ole niistä vähäisin.

Markku Heikkilä (Loimaa, )

#419

Kyläkoulut ovat Loimaan sydän, Se juttu!

Saara Kotiranta (Hämeenlinna, )

#431

Kyläkouluissa lasten on hyvä kasvaa ja oppia. Heillä on turvallinen oppimisympäristö ja opettajilla riittävästi aikaa oppilaille.
En myöskään usko, että tällä kyläkoulujen lakkauttamisella saataisiin suuria säästöjä aikaan, kun tarvitsee ne oppilaat kuitenkin kuljettaa kouluun kauemmas. Se vaatii taas lisää ja vie rahaa, kun oppilaita taksein haetaan pikkuteiden varsilta perämetsistä.

Viivi Virtanen (Loimaa, )

#434

Loimaan sekoomusloiset ja kepuloiset yrittää karsimalla palveluita piilottaa Loimaan seudulle aiheuttamansa tappiot, kun kaikenlaisiin puistoihin käytetään miljoonia, soteenkin hakattiin etukäten jo miljoonia, joka sekin on pelkkä palveluiden tuhoamis kanmpanja.

Ari Tomminen (Alastasro, )

#435

Kyläkouluja ei todellakaan pidä lakkauttaa, mikä on parempi paikka lapsen kasvaa ja kehittyä kuin pieni ja kiinteä kouluyhteisö...?

Sanna Ristimäki (Loimaa, )

#458

Pienille koululaisille pienet sivukulmien koulut parasta.Eihän kaupunki "romuta" nuorten perheiden suunniteltua maaseutuasumista.

Tuija Riuttamäki (Loimaa, )

#471

Tämä kylien elinvoiman tukahduttaminen tulisi kieltää lailla

Sari Oinonen (Lieksa, )

#482

Mielenkiintoinen tavoite Loimaalla myydä kaikki terveet rakennukset ja saadaan väki homeisiin.

Ville Ahlgren (Niinijoki, )

#492

Koulupäivistä tulee liian pitkiä, jos kaikki lapset siirretään 20-40 km päähän. Lapset istuvat takseissa tunteja, harrastusmahdollisuudet vähenevät. Isommissa kouluissa kiusaaminen lisääntyy eivätkä lapset ryhmäydy niin hyvin. Tässä asiassa pitää miettiä muitakin arvoja kuin raha!

Taina Suvitie (Turku, )

#502

Ymmärrän toki, että rahasta on kyse, mutta miettikää pienten ihmisten arkea koulukuljetuksineen ja odotusaikoineen. Ylemmillä luokilla tilanne on toinen, jolloin voidaan tarjota monipuolisia kursseja.

Tita Lehto (Köyliö, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…