Kouvolan Seuraparlamentin vetoomus kaupungin liikuntaseuroihin vaikuttavien säästötoimien kohtuullistamiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#206

Kouvolan päättäjät nyt järki kätee.Tässä teidän touhussa ei ole järjen häivää!

Riku Ahlberg (Kuusankoski, 24.10.2019)

#213

Säästöt tulee kohdentaa aivan muihin kuin nuoriin ja nuorten liikkunmiseen kohdistuviin toimiin tai kohteisiin. Kaupungin hallintorakenteen tarkastaminen ja karsiminen, kokouspalkkioiden leikkaus, kunnallisveron korotus, koiravero. Siinä muutamia kohteita joista säästää tai hakea tuloja.

Kalle Raninen (Valkeala, 24.10.2019)

#229

Valkealan Kajo ry n ouolesta

Keijo Hulkkonen (Kouvola, 24.10.2019)

#245

Liikuntaharrastus etenkin nuorille todella tärkeää ja vaikuttaa monin eri tavoin nuoren tulevaan elämään ja terveyteen

Sinikka Taipale (Kouvola, 24.10.2019)

#249

Hei,

Nyt käsillä olevat leikkaukset liikunta harrastuksiin ovat mielestäni edesvastuuttomia. Huhujen mukaan te olette sulkemassa uimahalleja, inkeroisten jäähallin ja nyt vielä korotatte seuramaksuja junioreille. Samaan hengen vetoon upotatte rahaa päättömästi esim. Kimolan kanavaan. Tällä toiminnalla ajatte loputkin perheet tai perheestä edes suunnittelevat pois kaupungista. Lisäksi jäljelle jäävälle osalle toivotte ilmeisesti mielummin laiskistumista videopelien muodossa kuin itsensä kehittämistä fyysisesti ja sitä kautta henkisesti. Maalaisjärki on katoavaa kansanperinnettä ainakin Kouvolan päättäjien keskuudessa!

Juuso Saaristo (Koria, 24.10.2019)

#265

Älkää olko tyhmii

Joakim Sorvo (Koria, 24.10.2019)

#268

Allekirjoittanut on Koskigolf ry:n puheenjohtaja.

Mika Niinimäki (Kuusankoski, 24.10.2019)

#274

Miksi nuoria pitää kurittaa lisä maksuilla? Moni joutuu tämän takia jopa lopettamaan harrastuksensa liian kalliiksi käyvien maksujen takia! Onko nuoret parempi kaduilla potkimassa kiviä kuin rakkaan harrastuksen takia.

Petri Nokkanen (Kouvola, 24.10.2019)

#289

Liikuntaan sijoitettu raha maksaa itsensä takaisin.

Liisa Mattila (Koria, 24.10.2019)

#304

Keltähän löytyisi niitä kiveksiä katsella vaikka niitä kaupungin turhia virkoja? Jo pelkästään sillä saataisiin iso säästö, mutta taitaa omat virat kiinnostaa enemmän kuin todellisten päätösten teko.

Seppo Munnukka (Kouvola, 24.10.2019)

#314

Kaikilla lapsilla ja nuorilla pitää olla mahdollisuus harrastaa monipuolisesti eri lajeja vanhempien tulotasosta riippumatta. Harrastusten pitää olla myös lasten ja nuorten saavutettavissa. Harrastusten mahdollistamiseen laitetut eurot tulevat takaisin kaupungille moninkertaisesti nuorten ihmisten hyvinvointina ja terveytenä, ihan varmasti.

Annukka Kartio (Kouvola, 24.10.2019)

#364

Säästöjä ei voida tehdä lasten ja nuorten hyvinvoinnin kustannuksella. Korotukset lasten harrastuksissa eriarvoistavat lapsia entisestään hyvätuloisten ja huonotuloisten perheiden välillä. Säästöt on saatava jostain muualta!

Janika Koli (Verla, 24.10.2019)

#367

Miettikää lopullisia päätöksiä tehdessänne! Miettikää erittäin tarkkaan mikä leikkausvaikutuksella on tulevaisuudessa! Oletko valmis kantamaan vastuun ongelmista ja haittavaurioista joita tulee harrastustoiminnan loppumisesta? Minä allekirjoittanut tulen varmasti sanomaan "Häpeä jos osaat" lautakuntien jäsenille syötetään vaahtokarkkeja ja kas kohta kaikki ovat samaa mieltä!. Kouvola on isoissa vaikeuksissa mutta vaikeuksia ei hoideta kuntalaisia kurittamalla!

Jyrki Taskinen (Kouvola , 24.10.2019)

#369

Mikäli halutaan satsata tulevaisuuteen ja tavoitella ihmisten hyvinvointia kaikissa ikäluokissa, on liikunnan harrastamisen tukeminen oltava yksi tärkeimmistä keinoista joilla tavoitteeseen päästään.

Mikko Paju (Kouvola, 24.10.2019)

#372

Korian Ponsi ry on vuosikausia toiminut erityisesti lasten ja nuorten matalan osallistumiskynnyksen paikallisena urheiluseuran. Matala osallistumiskynnys on tarkoittanut erityisesti maltillisia jäsen- ja kilpailumaksuja mahdollistaen harrastamisen tasapuolisesti ja erityisesti vähävaraisia talouksia silmällä pitäen. Suunnitellut muutokset vaikuttavat ja tuntuvat merkittävimmin juuri vähävaraisissa perheissä. Mm köyhimpien perheiden lasten syrjäytymisen estämiseksi pitää etsiä ratkaisuja eikä lisätä tekijöitä, jotka ovat omiaan lisäämään tämän tyyppisiä ongelmia.
Korian Ponsi ry:n puolesta
Puheenjohtaja
Jari Malminen

Jari Malminen (Koria, 24.10.2019)

#379

Kyllä liikuntaseura liikuttaa minua 4 kertaa viikossa

.maija Salonen (Inkeroinen, 24.10.2019)

#383

Liikunta ehkäisee syrjäytymistä ja edesauttaa terveyttä kaikissa ikäryhmissä. Harrastusmaksut ovat jo nyt suuret ja nyt suunnitellut toimenpiteet nostavat niitä entisestään. Perheiden on priorisoitava, voiko lapsi harrastaa ja mitä... puhumattakaan niistä perheistä, joilla lapsia on enemmän kuin yksi tai kaksi. kuitenkin terveellisen ja urheilullisen elämäntavan omaksuminen jo nuoresta auttaa tulevaisuudessa ja kantaa elämässä! Ei missään nimessä kyseisille suunnitelmille tai auton takavalot alkavat näkyä pian tämän 7henkisen perheen autoista Kouvolan suuntaan... rahaa kyllä on kuitenkin löytynyt kaiken maailman sekundaarisiin höpöhöpö projekteihin

Saara Söderlund (Kouvola, 24.10.2019)

#400

Toivoisin kaupungin tarkkaa harkitsevan kyseisen asian kaikkia vaikutuksia.
Entinen Kouvolalainen peluri

Esa Pajukari (Lohja, 25.10.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…