Pelastetaan Myllymäen koulu – sano EI lasten lähikoulun lakkauttamiselle ja jättikoululle!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#806

Ihana ja turvallinen lähikoulu säilytettävä!

Sanna Laine (Hämeenlinna, )

#814

Lähikoulun mahdollinen lakkauttaminen näkyy tulevaisuudessa kuluina, joita ei ole otettu huomioon lainkaan tätä päätöstä suunniteltaessa. Olen nähnyt vastaavan päätöksen ja sen seuraukset.

Anne Metso (Varjakka, )

#832

Nyt jo seisoo homeessa tyhjä tila ahvenistolla ja siellä huutaa jonkin sortin ilmanvaihto ja valot päällä ulkona ja rahaa kuluu. Myllymäessä ei sisäilmaomgelmia ole joten onko mitään järkeä lakkauttaa lähes ainoaa koulua joka on rakenteiltaan lähes terve?? Ihmiset muuttaa pois nummen alueelta jotta saisi lapset sellaiseen kouluun jossa pystyy keskittymäön ja saa opetusta joten miksi ihmeessä pitää lakkauttaa toimiva koulu ja siirtää taas lapsia isompiin ryhmiin jolloin myös opetuksen laatu heikkenee??

Tiina Luukas (Hämeenlinna , )

#840

Myllymäen koulun lakkauttamista koskeva suunnitelma ei oikein käy yksiin sen kanssa, että Hämeenlinnan kaupunki julistaa olevansa lasten kaupunki. Kaupungilla on nyt tilaisuus todistaa olevansa oikeasti lasten asialla säilyttämällä Myllymäen koulu!

Kaisa Laukka (Hämeenlinna, )

#847

Itse koulua aikanaan käyneenä tuntuu pahalta ajatus että tuo idyllinen "kyläkoulu" lakkautettaisiin kun se kaiken lisäksi on sisäilmaltaan terveellinen lapsille.

Merja Lindström (Nummela, )

#863

Isompi ei aina ole parempi. T. Kankaantaan ja Myllymäen käynyt.

Juha Penttinen (Hämeenlinna, )

#864

Lakkauttamalla pienet ja sisäilmaltaan terveet koulut säästösyistä lisäätte vain kustannuksia terveydenhuollan ja lasten erityisentuentarpeen puolella. Pienessä kouluyhteisössä on helpompi puuttua kiusaamiseen ja havaita varhain lapset, jotka tarvitsevat tukea. Sisäilmaongelmaiset koulut lisäävät lasten sairastelua, heikentävät keskittymiskykyä ja vaikeuttavat oppimista. Miksi päättäjien pitää aina uhrata yksi sukupolvi hienoille ja korkealentoisille ideoille ennen kuin palataan vanhaan, toimivaan ja hyvään?

Heini Heikkilä-Nikkanen (Hämeenlinna, )

#866

Nyt järki käteen diitä mikä on tärkeää. ❗

Kristiina Lehtonen (Parola, )

#867

Työskentelen lasten parissa. Uudet isot koulut, isot ryhmäkoot ja oppimisympäristöt ovat lisänneet huomattavasti erikoissairaanhoidon kontakteja lapsilla, mm lastenpsykiatrialla. Onko lapsen sopeuduttava herkkyyksiensä kanssa isoon massaan terveytensä uhalla.

Susanna Kela (Turenki , )

#879

Myllymäen Koulu tulee säilyttää.Adressin sisältö on pelkkää asiaa,Olen samaa mieltä adressin tekstistä PRO Myllymäen Kirjoituksesta

Pentti NYHOLM (HÄMEENLINNA, )

#890

Olette oikealla asialla.

Timo Tuomi (Hämeenlinna, )

#896

Älkää tervettä koulua hävittäkö!

Tate Niemi (Hattula, )

#909

Paras koulu sitten jälkeen Kankaantaan koulun lakkauttamisen.

Jari Markkula (Hämeenlinna, )

#914

Suurkoulut ovat säästämistä väärässä kohdassa.

Juha Ilanmaa (Joensuu, )

#922

Lapsen lasten tulee saada turvallinen koulutie ensimmäisinä kouluvuosina.

Reijo Riiimäki (Parola, )

#929

Lasten ja lapsiperheiden etua ajateltava myös päätöksenteossa!

Noemi Olmedo-Jokiranta (Hämeenlinna, )

#939

Miksi lakkauttaa kaupungin ainoa tervekoulu, jossa on turvallista ja terveellistä lasten opiskella ja kasvaa. Jotain vempuilua taas päättäjiltä.

Eeva Kuusisto (Hämeenlinna, )

#941

Ihana lähikoulu, jossa opettajat ja oppilaat tulevat kaikille tutuiksi. Molemmat lapset käyneet Myllymäen koulun ja olen ollut todella tyytyväinen opetukseen ja ilmapiiriin. Koulussa ei sisäilmaoireita. Myllymäen koulu ehdottomasti säilytettävä!

Katja Huotari (Hämeenlinna , )

#950

Lapsenlapseni käy Myllymäen koulua joka on turvallinen ja hyvässä kunnossa Hän viihtyy hyvin siinä koulussa ja etenee hyvin opinnoissa

Reijo Nikkanen (Valkeakoski, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…