Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3802

Sadalle miljoonalle eurolle on taatusti tarvetta muuallakin Pirkanmaalla. Päättäjät puhuvat luontoarvoista, ilmastonmuutoksesta, liikenteen vähentämisestä julkisen liikenteen hyväksi, hiilineutraaliudesta ym. Kaikki edellämainittu sivuutetaan kylmästi. En halua verorahojani käytettävän moiseen hulluuteen!

Tuula Suikki (Lempäälä, 11.10.2021)

#3815

Ei haittaa vaikka vähän kauemmin kestää työmatkani Lempäälästä Nokialle jos PALJON luontoa säästyy. Samaa mieltä on varmasti MONI muukin!! Eikä eläimiltä edes kysytä!!

Jenni Hiltunen (Lempäälä, 17.10.2021)

#3817

Ajatelkaa joskus jotain muutakin kuin taloutta. Tavarat saavuttavat hyvin kohteensa 6 minuuttia myöhemmin.

Vesa Erola (Pirkkala, 19.10.2021)

#3865

Hei,

Olen lapsuuteni asunut Pirkkalassa ja nyt käyn useamman kerran vuodessa vanhemmillani Pirkkalassa kylässä Englannista, missä nykyään asun.

Tämä metsä on luonnon rikkaus asuntoalueiden tuntumassa jossa jokainen voi käydä rentoutumassa ja nauttimassa luonnon kauneudesta. Metsät kuin tämä on se josta ulkomaalaiset ystäväni haukkovat henkeään ihastuksesta kun vierailevat Suomessa. Tätä kun ei enää ole ’maailmalla ’ tarjolla. Ne on jyrätty ns. kehityksen takia. ’Kehityksen’ joka tuo ihmisille mielenterveysongelmia koska viimeinenkin luonnon ja rauhan tila on poistettu. Älkää tehkö tätä samaa virhettä. Nämä metsät ja ihmisten halu suojella niitä on se josta voi olla Suomalainen ylpeä ja ikikiitollinen.

Anna Walker (Bristol, 25.11.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…