Tuloutetun pääomavastikkeen vähennyskelpoisuus tulee säilyttää ennallaan

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#401

Päättäjät älyhoi!

Karoliina ABDULLAH (Pirkkala, 16.12.2020)

#453

Hyvää puhetta...

Joni Buddas (Helsinki, 16.12.2020)

#484

Ehdotettu lakimuutos supistaisi niin vuokranantajien kuin vuokralaistenkin mahdollisuuksia hyvään elämään, joten sillä olisi hyvin laaja-alainen negatiivinen vaikutus koko yhteiskuntaan.

Maija Mikkonen (Kajaani, 16.12.2020)

#496

Asuntosijoittaminen yksityishenkilönä vaatii pitkäaikaista taloudellista suunnittelua. Mikäli taloyhtiölainojen takaisinmaksueriä ei enää saisi vähentää vuokratuloista, kääntäisi tämä kymmenientuhansien suomalaisten yksityissijoittajien kassavirtalaskelmat negatiivisiksi, mikä voi johtaa pahimmillaan asuntojen pakkomyynteihin ja merkittäviin tappioihin. Lisäksi tämä saattaa yksityissijoittajat sekä instutionaaliset toimijat täysin eriarvoiseen asemaan asuntomarkkinoilla. Ikään kuin yksityishenkilöiden pidempiaikainen taloudellinen suunnittelu nähtäisiin pahana asiana. Itse näen asian täysin päinvastoin. Yksityishenkilöitä pitäisi nimenomaan kannustaa pitkäjänteiseen säästämiseen ja taloudelliseen suunnitteluun, ennemmin kuin asettaa kapuloita rattaisiin tekemällä ennalta-arvaamatonta politiikkaa.

Arttu Pietilä (Espoo, 16.12.2020)

#540

Myös asuntoja täytyy remontoida koko ajan, lisäksi taloyhtiöiden teettämät remontit työllistävät suuren määrän rakennusalan ammattilaisia. Todennäköinen tilanne olisi että vanhoja taloyhtiöitä ei enää remontoitaisi vaan ne rapistuisivat pystyyn ja pahimmassa tapauksessa niihin voisi tulla jopa home ongelmia! Näissä asunnoissa tuskin asuisi muut kuin pahimmassa taloudellisessa tilanteessa olevat, eli köyhimmät ihmiset. Näin ei saa käydä!

Tero Mäkinen (Tampere, 16.12.2020)

#556

Rakentaminen on pitkälle sijoittajien varassa.

Jani Kranni (Pori, 16.12.2020)

#557

Järkeä peliin.

Mikko Virta (Ulvila, 16.12.2020)

#565

Miten voidaan perustella, että kulut asunnoista vähennettäisiin vasta myyntivaiheessa. Tämä perustuu olettamaan, että asuntojen hinnat nousevat aina tai, että myydessä asunnonomistaja aina saisi voittoa asunnostaan. Tämä asettaa sijoitukset eriarvoiseen asemaan ja myöskin asettaa hallituksen esittämään, että asuntomarkkinat tulevat hinnoissa aina nousemaan.

Pekka Järvinen (New York, 16.12.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…