Ei rokotepassille

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#21417

Kansalaisten jakaminen A- ja B-kansalaiksi on yhteiskuntaa koossa pitävän yhteiskuntasopimuksen romuttamista.

Erkki Karvanen (Hausjärvi, 28.02.2022)

#21428

Ei rokotepassille ! Ei rokotetodistuksille! Ei segrekaatiovälinettä!

Maasa Hauta-aho (Vantaa, 01.03.2022)

#21440

Ihmisillä pitää olla täysin vapaa, oma, valinta, rokottautuuko vai ei. Rokote suojaa vain ja ainoastaan itse kyseistä yhtä henkilöä. Rokote EI estä viirusten leviämistä. Joten rokottaminen on täysin itseä varten oma valinta. Väkisin pakottaminen on täysin kaikkien luonnonlakien ja ihmisarvojen vastaista toimintaa.
Saa kyllä mainostaa ja suositella, mutta lopullinen päätös pitää jäädä itse ihmisellä.

Juri Jablokov (Vantaa, 03.03.2022)

#21482

Digitaalisen id.n ja digilompakon irtikytkentä rokotepasssita

SYYT

Se on suunniteltu ilman kansanäänestystä onko äänestetty eduskunnassa edes?

Se tulee esiin pandemian alta rokote passina joka onkin pohja digi id.lle ja lompakolle

Riskit ja segregaation ja hallinnan suhteen sekä antaa taloudellisen ja kansalaisvapauksein rajoittamisen työkalunAikataulu digi-lompakkoa kaavaillaan jo kesäksi 2022

Id olisi käytössä 2023.Iso-Britannia ja Israel ovat ensimmäisiä rokotteita tarjoavia maita. Juuri näistä maista kuullaan eräitä kriittisimpiä ääniä joukko rokotuksista ja vihreistä passeista. Ne käsittelevät lääketieteellisen apartheidin riskiä.

Britanniassa 1250 pappia – anglikaaneja, katolilaisia ja protestantteja – on allekirjoittanut pääministeri Boris Johnsonille osoitetun avoimen kirjeen, jossa he varoittavat suunniteltujen toimien vaikutuksista. He ilmaisevat huolensa siitä, että järjestelmä luo "lääketieteellisen apartheidin" yhteiskuntaan. Syntyy ihmisluokka, jotka eri syistä eivät halua tai voi saada rokotusta ja jotka ovat siten syrjäytetty suuresta osasta normaalia yhteiskunnallista toimintaa.

He tuovat esiin perustelujen epäloogisuuden, sillä rokotettu voi tartuttaa että todistukset muuttuvat pysyviksi, että niitä täydennetään monenlaisilla lisätiedoilla. Näin uudet ja taas uudet “lääkehoidot” tulevat väestölle pakollisiksi,

Papit sanovat, että hallituksen ehdotus digitaalisten rokotustodistusten käyttöönotosta on yksi vaarallisimmista Britannian koko historiassa. Jos tämä toteutuu, se voi tarkoittaa demokratian loppua ja totalitaarisen valvontayhteiskunnan alkua.


"Rokote Passi " on itsenäinen työkalu, sanoi pääministeri. Eli vaivihkaa pandemian alta työkalu ilmeneekin olevan yhtäkkiä itsenäinen työkalu joka kyseenalaistaa sen koko käytön pandemian aikana tartuntataudin ehkäisyyn.

Rokotepassin (todistus kokeellisen injektion ottamisesta) päälle rakennetaan nyt digi ID ja digi lompakko, EU johdon tavoitteena

Annetaan mahdollisuus digitaliselle hallinnalle ja sosialliselle pisteytysjärjestelmälle kuten Kiinassa.

‘Digi ID tä ajetaan jo Suomessa rokote passin päälle, epädemokraattinen ja kestämätön pohja joka jo alun alkaen on segregoiva erotteleva ja terveys toimenpiteeseen pohjaava (kokeellisen rokotteen ottaneet saavat "kulkuluvan") TÄysin epäkestävä pohja kansalliselle id järjeselmälle joka rikkoisi perustuslakia.

Minkäänlainen kansallinen identiteetti kortti joka liittyy kaikille kuuluviin palveluihin ei missään tapauksessa voi eikä saa pohjautua terveyteen liittyvän applikaation päälle, jota noin miljoonalla suomalaisella ei edes ole. Osalla ei ole edes älypuhelinta.


VAatimukset

Näin ollen yhdenvertaisuuden ja demokraattisen periaatteen nimissä vaaditaan rokote passin totaalista poistamista käytöstä

-se ei suojaa tarunnoilta eikä vähennä tartuntaudin leviämistä koska rokoteteho on 0.84% ja kesto muutaman kuukauden

-passi ei ole kaikilla käytössä ja ei siten voi olla mitenkään kansallisen idn tai maksuvälineen pohjasovellusDigitaalisen identiteetin täydellinen irtikytkentä rokote passista.


‘Rokotepassin täydellinen lopettaminen vuoden 2022 loppuun mennessä.,


Mikäli rokotepassia edellen laitetaan pohjana didgi id.lle ja lompakolle, esitetään vaatimus että yhdenvertaisuuden mukaan oltava sairastetun taudin vasta aine testi jolla saa rokote passin

Asiantuntija virologilta mikä on sellainen vasta aine näyttö joka näyttää "ikuisen " immuniteetin".

Nykyinen 6 kk vasta ainenäyttö raja, sulkee ulos pitkäkestoisen immuniteetin ilman mitään tieteellistä perustetta itse asiassa vastaan sitä.,

vasta aine testi oltava kelvollinen ja sen vasta-aineiden rajoitusaikoja ei muutella. PCR testi on USAssa julistettu jo epäkelpoksi menetelmäksi todentaa koronainfektio ja se luo paljon keinotekoisia tartuntoja.


Tavoite:

Digitaalisen lompakon ja digitaalisen identiteetin rakentaminen täytyy tapahtua pohjalle ja työkalulle joka on jokaisen suomen ja eu kansalaiselle sama ja saatavilla, riippumatta MISTÄÄN lääketieteellisestä toimenpiteestä.


Digitaalisen lompakon ja id,n EU ohjeistus on tarkastettava ja uudelleen arvioitava oikeuskanslerin ja perustuslakivaliokunnan toimesta. Ja uudet lakisäädökset ja lakialoitteet tehtävä rokote passiin pohjaavan digi lompakon ja digi id,n lopettamiseksi

Kaikille saatavilla olevan digi id.n rakentamisen laillinen perusta laadittava teknisine sovelluksineen. Jotka tarkastutetaan kansalaisilla kansanäänestyksessä sekä eduskunnan äänestyksessä uudelleen sekä perustuslakivaliokunnassa.

Karolina Balcke (Kouvola, 09.12.2022)

#21484

Eurostat-tilastot paljastaa käynnissä olevan valtavan ylikuolleisuuden, joka on tapahtunut Covid-mRNA-piikityskampanjan aikana marraskuussa 2023.
Huomatkaa myös seuraavat:
mkr, positv.fi, rapsodia.info, umv, ten.ithelvm <-

Kari Aava (Tampere, 22.01.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…