Ei rokotepassille

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#407

Emme tarvitse totalitarismia Suomeen.

Kirsi Pylkäs (Kouvola, 04.03.2021)

#415

Ihmisillä pitäisi olla oikeus valita!

Okko Laurila (Oulu, 04.03.2021)

#430

Ei oikeutta passille!!

Marjo Kurkela (Oulu, 04.03.2021)

#434

Aivan järjetön ajatus! Ihmiset laitetaan eriarvoiseen järjestykseen. Ja lampaiksi...

Niina Eklund (Pori, 04.03.2021)

#440

nyt teidän täytyy tämä peleily lopetaa kun ei ole korona nielkää oma häpee ja loppetakaa tämä ei tällee suomen asioita hoideta kyllä kansalla on oikeus elää rauhassa ja ilman mitää paseja mitä ihmeen luvalla te rikote laki pykäliä en hyväksy tätä halitus nurin että sinne pääsee ihmiset hoitaa meijän kansan asioita.

Ritu Lehto (myllykoski, 04.03.2021)

#445

Suomi irti pakkovallasta ja itsenäisyys takaisin.

Sanna Maijala (Tampere, 04.03.2021)

#454

Vetoan ihmisoikeusjulistukseen ja näin ollen vastustan myös mm rokotepassin hankintaa, joka rajoittaa ihmisoikeuksiani.

Heidi Tähtinen (Lempäälä, 04.03.2021)

#456

Tää alkaa oleen jo ihmis oikeuksien riistoo.

Antti Molkka (Valkeakoski, 04.03.2021)

#492

DEMOKRATIA/OIKEUSVALTIO
Se, että ihmiset ovat tietämättömiä luonnollisista keinoista vaikuttaa immuniteettiin, on uhka kansanterveydelle. Se, että ihmiset eivät kanna vastuutaan luonnollisen immuniteetin vahvistamiseksi, on uhka kansanterveydelle. Olisi jokaisen kansalaisvelvollisuus vahvistaa immuniteettiaan esimerkiksi riittävän unen ja D-vitamiinin saannin, ruokavalion, liikunnan, ja metsämikrobeille altistumisen ja eteeristen öljyjen höyryhengityksen keinoin. Jokaisen kansalaisvelvollisuus olisi nyt lopettaa epäterveelliset elämäntavat, erityisesti tupakointi, alkoholin käyttö, epäterveellisen ruoan syönti ja muu vastaava.
Kaikille täytyy olla saatavilla kaikki tieto kaikista asioista, ja kaikki argumentaatio erilaisten ratkaisujen puolesta ja vastaan, tai ongelmien laadusta ynnä muusta, on sananvapauden puitteissa laillista. Sitä on sananvapaus ja demokratia.
Kaiken saatavilla olevan tiedon pohjalta on sitten jokaisella ihmisellä itsemääräämisoikeus päättää mitä haluaa tehdä tai jättää tekemättä, esim;
- haluaako rokotteen vai ei
- haluaako maskin vai ei
- haluaako D vitamiinia vai ei
- haluaako rajoittaa omaa liikkumistaan vai ei
- haluaako tavata muita ihmisiä vai ei, ja niin edelleen.
Ihmisiä tulee siis tiedottaa ja sivistää, ei pakottaa ja manipuloida. Tämä on demokratiaa. Kaikki argumentoivat niiden asioiden puolesta mihin he itse uskovat. Kaikille pitää kuitenkin sananvapauden puitteissa antaa mahdollisuus puhua, promotoida ja edistää yhteiskunnassa niitä päämääriä joihin uskoo. Kaikki tieto pitää saada myös kyseenalaistaa. Ketään ei saa painostaa mihinkään ratkaisuihin.
Jokaisella on luovuttamattomat ihmisoikeudet. Jokaisella on luovuttamaton päätäntävalta omasta elämästään omien ihmisoikeuksiensa puitteissa. Valtio ei voi ottaa näitä pois. Kukaan ei voi ottaa niitä pois.
Kaiken saatavilla olevan tiedon pohjalta voi ja saa väittää että rokotteet ovat ratkaisu koronaan, ja ihmiset saavat yrittää myydä sen idean minulle.
Kaiken saatavilla olevan tiedon perusteella jokaisella on kuitenkin täysi oikeus ja looginen päättelypolku myös nähdä että rokotteet, maskit ja käsidesit eivät ole luotettavia, turvallisia tai ainoita ratkaisuja asiaan, vaan jopa parempia ratkaisuja löytyy luonnollisen immuniteetin kehittämisen lukemattomista eri keinoista. Tätäkin ideaa täytyy lain mukaisesti saada edistää yhtälailla. Ja jokaisella on oikeus joko luottaa siihen ratkaisukeinoon tai olla luottamatta.
Jokaisella on oikeus valikoida erilaisista ratkaisuista omansa. Päätös perustuu aina yksilön omaan vapaaseen arviointiin, avoimen tiedon perusteella.
Demokratiassa kaikki promotoivat omia ideoitaan ja riippuen siitä miten hyviä tai huonoja ideat ja niitä edustavat argumentit ovat, ne saavat kannatusta sen mukaisesti. Lopussa äänestetään mitkä ideat otetaan käyttöön. Demokraattista prosessia ei saa myöskään korruptoida.
Se mikä on huonosti ja väärin on se, että tällä hetkellä asioista ja eri ratkaisuista tai ihmisoikeuksista ei puhuta, eikä nähtävästi edes saa puhua. Vain tietyt tahot saavat puhua ja muiden kuuluu olla hiljaa. Se ei ole demokratiaa.
Julkisuudessa pitäisi käydä paljon avointa keskustelua, oppineiden ja sivistyneiden kesken siitä mitä ihmisoikeudet tarkoittavat juuri tässä ajassa, mihin ne perustuvat ja mikä on valtion tehtävä suhteessa niihin.
Oikeusvaltion tärkeimpiin kuuluva, ellei kaikkein tärkein tehtävä, on suojella kansalaistensa perusoikeuksia.

Sari Roiha (Turku, 04.03.2021)

#493

En ota rokotetta

Sipilä Leena (turku, 04.03.2021)

#499

Minä haluan säilyttää itsemäärämisoikeuteni, kuten olen tähänkin asti tehnyt!

Katja Luotonen (Kirkkonummi , 04.03.2021)

#501

Ei mitään turhia riesoja enää tuollaisista passeista. Minä en edes liiku missään ulkomailla, mitä teen sillä.

Anneli Kovalainen (Muhos, 04.03.2021)

#513

Pöyristyttävää jos tällainen menee armaassa Suomenmaassamme läpi!! Missä on oikea ja aito MAALAISJÄRKI....?! Koko koronahan on tehty joukkohysteriaa varten ! Hysteriaa, jonka turvin lamautetaan koko maa.....Haloo......?!

Kaisu⁹ Sillanpää (Urjala, 04.03.2021)

#526

Eettinen dilemma

Miksi terveitä covid-rokotettuja ihmisiä kuolee tai sairastuu, johtuu siitä, että rokote ei ole rokote, vaan se on yksi vaarallinen hoitomuoto. Rokotteilla tulee estää tartunnan leviäminen, mitä ei tapahdu covidia hoidettaessa. SarsCov-virukset ovat luonnollisia viruksia ja niitä on luonnollisesti aina olemassa.

Kaikissa hyväksytetyissä rokotteissa on MRC-5, joka on lähtöisin sikiösolulinjasta.
Hoidossa muunneltu DNA tai RNA tuhoaa ihmisen omia soluja molekyylitasolla ja
lopputuloksena on
sellaisia oireita kuin kannibaaleilla, jotka söivät toista ihmistä Papua-Uudessa-Guineassa. Kyseessä on parantumaton aivosairaus. Se on prioni-sairaus, joka löydettiin 1900-luvun puolivälissä. Tauti levisi fore-heimon keskuudessa, jolla oli tapana syödä osa kuolleiden jäsentensä ruumiista. Myöhemmin sairauden todettiin johtuvan juuri tästä perinteestä. Sairauden tavallisia oireita ovat vapina, kaatuilu ja tahattomat naurunpyrskähdykset.
Sairaus oli yleisimmillään 1950- ja 1960-luvuilla. Siihen kuoli vuosittain yli 200 ihmistä. Suurin osa kuolleista oli naisia ja lapsia. Miehet söivät pääsääntöisesti kuolleen lihan, naiset ja lapset söivät aivot. Vainajan syöminen oli osa hautajaisseremoniaa.
Taudin mekanismi liittyy läheisesti eläimillä esiintyvään hullun lehmän tautiin BSE, jota esiintyi Englannissa 90-luvun alussa. Lehmille syötettiin naudanlihaa että lehmät olisivat saaneet riittävästi proteiinia. Mutta kävi niin, että lehmät sairastuivat hullun lehmän tautiin. Lehmiin siirtyi virus joka tuhosi hermojärjestelmän soluja ja tauti tarttui naudanlihasta myös ihmisiin. Miljoonia lehmiä tapettiin ja poltettiin roviolla ympäri Englantia, kun ei tiedetty, kuinka virus tarttuu ihmisiin. Selvisi, että taudin aiheutti prioni-proteiini, jonka rakenteessa oli tapahtunut muutos ja joka katalysoi muita proteineja toimimaan virheellisesti. Taudin mekanismi liittyy läheisesti ihmisillä esiintyvään muotoon Creutzfeldt-Jakobin tautiin. Tämä on kuolemaan johtava sairaus, joka johtuu virheellisistä proteiineista ja sitä kautta tuhoutuneista hermosoluista.

Eettinen dilemma on se, että annettu hoito voi olla kuolemaksi ja se voi vahingoittaa enemmän kuin itse tauti. Se voi aiheuttaa myös hedelmättömyyttä naisilla.

Eettinen dilemma on myös se, että sikiöitä on käytetty, että saisit kokeiluluontoista hoitoa ja että tietämättäsi osallistut varainsiirtoon miljonääreille, joiden globaali agenda on sikiöbisnes ja väestönvähennys.

Seuraavat tunnetut tutkijat ja lääkärit antavat ovat ilmaisseet kantansa

- Lääkäri Michael Yeadon, Pfeizerin ent. johtaja ja julkisen terveydenhuollon johtaja,
lääkäri Wolfgang Wodarg, ovat esittäneet että kaikki Covid-19 -tutkimukset tulisi lopetettaa.

- Lääkäri David. E. Martin sanoo että mRNA-rokote stimuloi soluja niin, että niistä tulee taudinaiheuttajia

- Virologi Judy Mikovits sanoo koronarokotteen olevan synteettinen taudinaiheuttaja

- Monet terveysalan ammattilaiset sanovat, että jos koronarokote laukaisee immuunireaktion, niin se voi myös aiheuttaa pitkään kestävää hedelmättömyyttä naisille.

Merja Muronen (Rojales, 04.03.2021)

#534

Olette ajamassa Suomea muutaman maailman rikkaimman käsiin. Luulette saavanne lisää lahjusrahaa, mutta kun olette myyneet Suomen, kansan koelaboratorion koekaniineiksi niinkùin Hitler teki Juutalaisille ja tohtori Mengele.
Nykyinen Hitler on Bill Gates ja tohtori Mengele on Antony Fauci. Georg Soros joka on jo kerran ryöstänyt suomen. Vuonna 1991 700 miljardia eli enemmän kuin mitä Olkiluoto kolmonen on tullut maksamaan, joka on maailman toiseksi kallein rakennus.

Heinz Vuorela (Rojales, 04.03.2021)

#546

Silkkaa hulluutta, itsemääräämisoikeus, eikö sitä enää ole 🤔

Pirjo Selin-Hepokorpi (Tampere, 04.03.2021)

#549

Tämä hulluus saa luvan loppua!!!

Jarna Lankinen (Vuorela, 04.03.2021)

#554

Ei passia! Rokotte on vapaehtoinen !

Irina Karpenko (Kouvola , 04.03.2021)

#565

Rokotuksen haittavaikutuksista ei ole näyttöä , joten en aio ottaa roktetta. Passilla rajoitettaisiin ihmisten liikkuvuutta ja näin ollen eristettäisiin yhteiskunnan ulkopuolelle!

Mika Aarnio (Kuhmoinen, 04.03.2021)

#568

Ihmisellä pitää olla oikeus kehoonsa.

Sinikka Kallio (Urjala , 04.03.2021)

#577

Ei kiitos kontrollille!
En haluaa saada Uutta Maailmanjärjestystä määräämään elämäämme.

Margaretha Jägerhult (Helsinki, 04.03.2021)

#585

Vmp

Nina Lättilä (Rajamäki, 04.03.2021)

#600

Minun keho, minun päätös.

Rokote ei ole rokotus vaan geenimanipuloitu geeniterapia pistos.
En ota geeniterapiaa sekä vielä kauhistuttavampaa on se ettei kukaan edes rokotevalmistaja tiedä pitkäaikaisvaikutuksista, sillä dataa kerätään nyt ja he ketkä suostuvat geeniterapiaa ovat ihmiskokeessa.
Ihmiskokeen tulokset julkaistaan 2023, siihen asti kerätään dataa.

Näihin tietoihin pohjautuen en näe syytä ottaa rokotetta.

Pia Forss-Saarinen (Orimattila, 04.03.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…