Pelastetaan historiallinen Hietalahti!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#402

Tämä kohta Hietalahtea on unikki. Tämän kuuluu olla tällä tavalla. Ihmiselle EI yhtiöille. Kaikkia rantoja ei tarvitse eikä pidä rakentaa täyteen. EI TOIMISTOJA eikä uusia taloja. NYT on hyvä.

Tero Kangas (Helsinki, )

#404

Ei voi olla totta, että päättäjät soisivat Eduskuntataloa suuremman kompleksin rakentamisen tuolle pienelle tontille! Sehän blokeeraa koko alueen avaran ja valoisan tilan merellisine näkymineen. Pääkonttoreita on esim. Espoon Keilaniemessä, meren rannalla, tyhjillään.

Ulla Kotilainen (Helsinki, )

#406

HUOM! Historiallinen Hietalahti kuuluu SUOMENLINNAN - Unescon maailmanperintökohteen SUOJA-ALUEESEEN. Suoja-alue käsittää myös eteläisen Helsingin korttelit ulottuen lännessä aina Hernesaareen ja pohjoisessa yli Katajanokan Kruunuvuoren selälle ja Laajasaloon asti. HIETALAHTI EI SIIS OLE MIKÄ TAHANSA ALUE, JONKA HELSINKI TURMELEE!

Marjatta Viljamaa (Helsinki, )

#418

Aivan liian massiivinen uusi katujärjestely epäonnistunut.

Erkki Jokinen (Helsinki, )

#420

Älkää rakennuttako lisää toimitiloja (tyhjillään ja myynnissä olevia on runsain mitoin ympäri kantakaupunkia) Bulevardin meren puoleiseen päätyyn. On tosi murheellista, jos avara maisema rakennetaan umpeen ja laitetaan vielä autotie parhaalle paikalle meren päälle. Etenkin kun ko risteys on juuri hetki sitten saatu edellisen remontin jäljiltä valmiiksi. Vastahan siinä oli suuri katuremontti.

Taina Sandelin (Helsinki, )

#424

Yrittäkää ottaa huomioon että
kaupunki on oikeasti monen koti.Hyvää kehitystä ei osoita
että Helsingissä syntyneet muuttavat isoin joukoin muualle.

Anna Kovanen (Lohja, )

#431

Helsinki-kotimme on Ruoholahden kanavan varrella ja käymme usein kävelle Hitalahden hallissa rantaa pitkin. Sen viehkeys on kesäisin juuri tekstissä kuvattu vanha rantamaisema, laivat, veneet ja auringonpaiste lainella. Talvella altaassa nakyy muutama laiva talviteloillaan, kuin nukkuvana. Sekin on kaunista ja ainutlaatuista. Eikö tilaa toimistoille löytyisi kauempaa Jätkäsaaresta tai Hernesaaren päästä?

Pirjo Toivanen (Stresa, )

#433

Tämä on ympäristörikos. Pahimman luokan kähmintää ja rakennuttamis,- ja rahasuhmurointia. Tämä on saatava pysähtymään nyt! Kaupunkia pitää kehittää asukkaille ei rakennusyhtiöille!

Marja Huhtaniemi (Helsinki, )

#434

Todella monessa suurkaupungissa on oivallettu miten vanhat teollisuus- tai meriympäristöt voidaan nykyrakenteillakin saada tuottaviksi, mm. Berliini, Oslo, NY loft-asunnot. Miksi Helsingissä pitäisi tuhota kaikki näyttävä ja historiankin kannalta arvokas ympäristö??

Eija Pessinen (Espoo, )

#441

Miksi himmentää ennen kaikkea helsinkiläisten onnea turhalla rakentamisella, saatikka rumentaa Helsingin viehätystä ulkomaalaisten vierailijoitten silmissä?

Saija Savolainen (Sanremo, )

#449

Lisää toimistotilaa ei todellakaan tarvita, sitä on tyhjillään jo nyt vaikka kuinka paljon. Alue ei ole muualta kuin Hietalahdesta tulevalle, työssäkäyvälle edes ideaalipaikalla? Ei Länsiväylän päässä, ei rautatieaseman läheisyydessä, eikä bussiterminaalin läheisyydessä.
Ei toimistoja kannata rakentaa ällaisiin sijainteihin, jo ahtaan keskustaan liikenteen lisäämiseksi, eikö kaupungin (vihreiden) ajatus ole juuri toisin päin?

Johanna Saarela (Helsinki , )

#458

EI Hietalahti suunnitelmille, siis Ei

Ulla-Riitta Manninen (Helsinki, )

#459

Liian massiivinen rakennuspinta-ala pilaa kehittämissuunnitelmat!

Tarja Peromaa (Helsinki, )

#472

HELSINGIN HIETALAHTI!

Kirsi Koivisto (Turku, )

#480

Kiitos adressin järjestämisestä, ainutkertaiset kaupungin rannat maisemineen pitää varata asukkaille ja ulkoilukäyttöön. Toimistoille riittää muuallakin tilaa sisämaassa tai teollisuusalueella. Toimistojen rakentaminen kaupungin rannalle lisää läpikulkuliikennettä joka alentaa asukkaiden viihtyvyyttä.

Riku Lätti (Helsinki, )

#485

Järkyttävää historiallisen maiseman tuhoamista
ei pidä toteuttaa nyt eikä tulevaisuudessa.

Taimi Ahola (Helsinki, )

#495

Ei pilata Hietalahtea.Ei lisää Jätkäsaari/Kalasatama tyyppisiä ideoita.

Pia Vilenius (Helsinki, )

#506

Järjetön suunnitelma! Vie avaruuden isolta osalta kaupunkia! Lopettakaa Helsingin tuhoaminen.

Annika Fock (Helsinki, )

#507

Ei, ei, ei! Helsinki lähiympäristöineen on täynnä tyhjää toimistotilaa. Hyödyntäkää ne ENSIN!

Irma Laakkonen (Janakkala, )

#511

Hietalahdenranta on historiallinen telakka-alue. Rannan toimivuus ja avoimuus kaupunkilaisille on ihan ehdoton ja kun vuosikymmenten jälkeen esim. Teboil luopui toimistotalosta Bulevardilla hotellin hyväksi, olisi todella loukkaavaa sallia uusi konttori ihan rantaan. ProHietalahden vaihtoehtoinen suunnitelma saa täyden kannatuksen!

Susanna Virranniemi (Helsinki, )

#528

Hietalahden kaava tulee muuttaa siten, että alueen historialliset arvot säilyvät ja samoin meriyhteys

Liisao Häyrynen (Helsinki , )

#532

Unohtakaa toimistot hietalahdenrantaan.tilaa on tarpeeksi ja tai uudet toimistot muualle missä tilaa autoille ja raideliikenne yhteydet ympäristöön. Rannat ovat asukkaille, ei taloille. Jos niitä konttoreita todella tarvitaan niin kyllä hietalahdentori mandatumin vastakkaisella puolella bulevardia on paras paikka. Purkakaa rakennuskielto..

Jouni olli-pekka Laitinen (Helsinki, )

#536

kaupunki voi(si) alkaa ajatella päätöksentekoa
ihmisen ei 'kaupungin' kannalta

tapani karppinen (helsinki, )

#538

Älkää pilatko Helsingin kauneimman kadun (Bulevardin) merellistä päätyä,massiivisilla
toimistorakennuksilla. Voi alueen paljon
fiksumminkin suunnitella,jos halua on.

Matti Niskanen (Helsinki, )

#546

Helsingin kaupungin päättäjät puhuvat vuolaasti kaupungin rantojen vaalimisesta ja säilyttämisestä. Kuitenkin syntyy jatkuvasti hankkeita, jotka uhkaavat pilata rantamaiseman. Hietalahden altaan täyttäminen, toimistojen rakentaminen sinne ja siihen liittyvät liikenneratkaisut on hanke hulluimmasta päästä. Jokainen ymmärtää, että Hietalahden rantatontin myyminen mittavien toimistotilojen rakentamista varten on rahastamista sen kaikkein räikeimmässä muodossa. Tulevia vaaleja ajatellen on syytä pitää mielessä kenellä ja millä puolueella on vaikutusvaltaa ja vastuuta kun Hietalahden ranta ympäristöä ollaan tuhoamassa.

Nina Santavirta (Helsinki, )

#547

Erityisen tärkeää meille kaupunkilaisille on valo, jota nähdäkseen kävelee pitkänkin matkan tähän meren rantaan. Myös purjeveneet ja vanhat alukset ovat tärkeä osa helsinkiläistä identiteettiä. Säilytetään jotain vanhaa!

Merita Petäjä (Helsinki, )

#554

Korjataan jo olemassaolevia tiloja ja tämä alue on alueen ihmisille henkireikä. Koronanrajoitukaet saivat ihmiset varovasti ulos ja tämä alue on niin ihana katsella merta ja tilaa hengittää. Alueelle suunnitellaan jo nyt muita rakennus ja korjaustöitä ja ihmiset jotka asuvat aivan lähellä ovat jo joutuneet ison remonttimwlun ja haitan kohteeksi ja jos tämä toteutuu se laskee asuntojen arvoja . Tässä ei ole mitään kestävää kehitystä ja meitä jotka asumme alueella ei olla kuunneltu!! Kenen idea tämä oli ? Ketä he lobbasivat että saadaan tuhota yksi ranta alue ? Asuuko hän tai he alueella? Helsinki tekee päätöksiä helsinkiläisille MUTTEI HEIDÄN KANSSAAN!! Sama koskee sähköpotkulautoja!!!!

Irje Dennis (Helsinki , )

#557

Onko pakko tuhota historiallista miliöötämme . Työpaikkoja 3500 voidaan rakentaa metromatkojen, junayhteyksien ja busdiyhteyksien varrelle. Pitääkö vanhoja tyhjiä toimistotiloja muuttaa asunnoiksi ja tilalle uutta toimistotilaa rakentaa. Työaika 5 pv/ viikko 8 tuntia pv, mutta kotona olo aika 7 pv ja 16h/pv. Etätyössä suurinosa toimistossa työskennelleitä. Onko savolaiset suunnittelijat taas jälleen kerran vallanneet pääkaupungimme keskustan.

Elisa Arles (Helsinki, )

#564

Helsinkiä kehitettävä kaupunkilaisille, ei siis ensisijaisesti yritysten ehdoilla.

Terho Tiensuu (Helsinki, )

#566

Peli seis!

Kenneth Nystén (Helsinki, )

#575

Tyhjiä toimistotiloja riittävästi kaupunkialueella ja koko rannan miljöö pilaantuu massiivisella rakentamisella.

Jyrki Gummerus (Pyhtää, )

#591

Hietalahden historiallisesti monikerroksinen alue on modernilla tavalla viihtyisä ja vetovoimainen niin asukkaille kuin turisteillekin. Sen sijaan, että alue profiloidaan luonteettomaksi pääkonttorialueeksi, jollaisia jo löytyy runsain määrin ympäri pääkaupunkiseutua, tulisi aluetta kehittää sen oleviin vahvuuksiin ja vetovoimatekijöihin tukeutuen.

Pertti Hämäläinen (Helsinki, )

#592

Allekirjoitan tämän vetoomuksen jokaisen lauseen!

Raija Maukola (Helsinki, )

#593

Nyt oikeesti jotain rotta, päätökset stadin tuhoamisesta totaalista tekee jotkut, jotka ei kaupungissa asu tai liiku, ei järjen hiventäkään - olette kolosseillanne tuhonneet jo lähes koko kantakaupungin lisäksi lähialueet, Töölön, Meikun, Ruskeasuo on vasaran alla, Keskuspuisto ainoa stadin keuhkot hakkuussa, Herran tähden, mitä teillä on siellä aivojen tilalla???

Lea Hellberg (Helsinki, )

#598

Hernesaaren kaavoitus kaatui Hgin hallinto-oikeudessa liikenneongelmien perusteella. Nyt ollaan virittämässä vielä pahempaa liikennesumaa. Onko mitään opittu?

Ulla Blomberg (Helsinki, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…