KELAn kuntoutuspsykoterapia on turvattava tulevaisuudessakin! #lainturvaamapsykoterapia

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#261

Kelan rahoitusta pitkiin kuntoutuspsykoterapioihin ei saa lakkauttaa! Eikä etenkään koronan kurimuksilta! Kunnilla ei ole mielenterveyssektorilla resursseja edes alkukäynteihin, kuten Ylen 23.9.2021 julkaistu juttu Tampereen psykiatripulasta osoittaa. Miten ihmeessä hyvinvointialueet voisivat varmistaa pitkien psykoterapioden rahoituksen? Monien vointi on koronan myötä ja kestämättömissä pitkissä jonoissa pahentunut sellaiseksi, että lyhyet hoidot eivät auta, vaan tarvitaan myös pitkää kuntoutuspsykiterapiaa, jonka rahoitus tulisi varmistaa edelleen Kelalta. Tarvitaan kokonaisuudessaan lisärahoitusta mielenterveystyöhön!

Anne Ryynänen (Tampere, 25.09.2021)

#321

Armaat päättäjät, nyt jos koskaan on suunnattava katse tulevaisuuteen!

Janne Mäki-Turja (Seinäjoki, 25.09.2021)

#326

Toimivaa ja tuloksellista kuntoutuspsykoterapiajärjestelmää ei saa purkaa

Soile Piispa (Helsinki, 25.09.2021)

#337

Tätä kuntoutusmuotoa ei kannata lopettaa. Tämä on eri asia kuin matalan kynnyksen mielenterveyden hoito. Molempia tarvitaan. Mitä nöyrimmin pyydän, älkää sekoittako näitä asioita keskenään.

Jenny Rauhansalo (Jyväskylä, 25.09.2021)

#344

Perustason varhaisiin ja ehkäiseviin mielenterveyspalveluihin sekä erikoissairaanhoidon psykiatriseen tutkimukseen ja hoitoon vaadittavat panostukset niin henkilökunnan määrään lisäämiseen kuin sote-ammattilasten lisäkoulutukseenkin on varmistettava siten, että Kelan kuntoutuspsykoterapia edelleen säilyy merkityksellinä ja laadukkaana osana kuntouttavia mielenterveyspalveluita!

Elisabeth Helling (Sipoo, 25.09.2021)

#362

Tämähän on se vanha ja toimimaton konsti: kun peitto rispaantuu toisesta päästä, leikataan tilalle pala sieltä ehjemmästä!

Lea Veijola (Tampere, 25.09.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…