Kymsoten työntekijöiden työaikaliukumat otettava takaisin käyttöön

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#204

Työaikaliukumat on osa työhyvinvointia ja mahdollistaa asiakaslähtöisen työajan

Mari Hänninen (Kotka, 18.02.2022)

#225

Tämä vaikuttaa ennen kaikkea asiakkaisiin, joille on joustavasti tarjottu vastaanotto aikoja. Työn ja perhe-elämän sovittamisessa ollut suuri merkitys liukumalla mm. Oman lapsen lääkäri, tutkimus yms. aikoihin, jotka ovat 8-16. Moni kollega etsii uutta työnantajaa...

Saara Ahtiainen (VALKEALA, 18.02.2022)

#235

Kun joustetaan tarvittaessa molemmin puolin niin silloin homma toimii!

Tiina Tohka (Kouvola, 18.02.2022)

#291

Asiakaskuntaani on kuulunut jo 10v. lapsiperheet, pääasiassa erityistä tukea tarvitsevat, vammaiset ja pitkäaikaissairaat lapset. Liukumat ovat mahdollistaneet mm. asiakastapaamisten sopimisen asiakaslähtöisesti. Lapset kotiutuvat koulusta, päivähoidosta tai iltapäiväkerhosta usein vasta klo 15-17, joten kotikäyntien toivotaan ajoittuvan iltapäivää. Näiden lasten vanhemmat joutuvat esim. lasten terapioiden ym. terveydenhuollon käyntien vuoksi jo nyt tekemään työaikoihinsa erityisjärjestelyjä, tämä liukumien poisto aiheuttaisi sitä vielä enemmän. On hyvä tiedostaa, että nämä liukumat eivät tuo työntekijälle mitään taloudellista lisää, eikä siis lisäkuluja työnantajallekaan. Liukumien poisto on työnantajalta ele, jolla se sivaltaa työntekijää ja samalla sahaa alta omaa oksaansa. Ensin lisätään vaivihkaa työntekijöiden työaikaa + 2 h/viikossa, vaihtamalla työaikamuotoa ja hinataan uusien työntekijöiden lähtöpalkkoja alaspäin, aiheuttaen työyksiköihin tilanteen, jossa samaa työtä tehdään eri suuruisilla palkoilla ja eri pituisilla työajoilla. Työntekijöille tämän kerrotaan olevan osa liikkeen luovutukseen liittyvää ja asiaan kuuluvaa toimintaa ja palkkaharmonisointia. Myös pääluottamushenkilö on saatu vakuutettua, että näin voidaan meitä kohdella. Surullista, ettei työnantaja huomaa, kuinka ristiriidassa tämän kaltainen toiminta on esim. taannoin julkaistun tiedotteen kanssa, jossa mainittiin Kymsoten tukevan työntekijöiden hyvinvointia mm. läsnäolevalla ja systemaattisella arjen johtamisella. Hyvä slogan, mutta valitettavasti siihen se jääkin. Täällä arjessa kaivataan sen sijaan näyttöä hyvästä arjen johtamisesta tai pian voidaan tulevan hyvinvointialueen sijaan puhua pahoinvointialueesta. Työntekijöiden hyvinvoinnilla on suora vaikutus asiakastyytyväisyyteen ja palvelujen toimivuuteen.

Marjo Jokela (Kouvola, 18.02.2022)

#296

Liukumat mahdollistaa monissa perheissä myös enemmän aikaa lapsille ja koko perheelle!!
Eikö tämän päätöksen pitänyt jotenkin vähentää ylitöitä, eikö ne juuri tällä lisäänny, kun ei voi liukumia siihen käyttää?

Rudi Räästi (Kouvola, 18.02.2022)

#301

Kymsotessa asioita hoidetaan 70-luvun tyyliin ja johdetaan alhaalta ylös päin
Mistään ei keskustella työntekijöiden kanssa.
Tämä päätös aiheuttanut paljon pahaa oloa.

Merja Pohjonen (Kouvola, 18.02.2022)

#312

Työntekijöitä pitäisi kuunnella enemmän. Tätä menoa hoitajat lähtevät muihin työtehtäviin, missä työaika, palkkaus, arvostus ja työtehtävie määrä kohtaavat paremmin.

Anu Vaittinen (Kotka, 18.02.2022)

#331

Kiitos ❤️

Satu Käki (Kausala iitti, 18.02.2022)

#340

Nyt järki käteen Kymsoten johto. Kaikki mikä auttaa henkilökunnan työhyvinvointia, toteuttakaa se, ja heti.

Hannu Matikainen (Kouvola, 18.02.2022)

#343

Kun työnantaja joustaa niin työntekijät joustavat myös vastavuoroisesti. Liukumat ovat parasta paikallista sopimista. On todella typerää tehdä joustamattomuudesta sääntö.

Antti Puustinen (Kotka, 18.02.2022)



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…