Adressi Maisaaren ja Pähkinäisten ulkoilusaarten puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#4

Ei missään nimessä saaria yhdelle toimijalle, ei varsi kaan tälle joka ei saa pidettyä vepsääkään auki kuin keskikesällä. Veneily kausi alkaa usein jo huhtikuun alussa ja jatkuu marraskuun loppuun.

Petri Kielo (masku, 28.04.2022)

#5

Miksi pitäisi lopettaa hyvin toimivat palvelut?

Ritva Laaksonen (Turku, 28.04.2022)

#12

Olette tekemässä suuren virheen. Saarien palvelutaso tulee laskemaan yhtä surkealle tasolle, kuin se oli 2000-luvun alkupuolella. Ymmärtäisin tilanteen, jos saaria olisi hoidettu huonosti, eikä yrittäjät olisi motivoituneita kehittämään toimintaa. Kaikkea hyvää ei kannata pilata.

Niko Niemi (Turku, 29.04.2022)

#15

Tehkää järkevä päätös ja antakaa nykyisten asialleen omistuneiden yritysten jatkaa!

Timo Seppälä (Naantali, 29.04.2022)

#16

Nyt järki käteen

Anne Vuoltee (Turku, 29.04.2022)

#19

Syntyperäisenä Maisaarelaisena haluan toiminnan jatkuvan nykyisessä muodossa! Tukea pienyrittäjiä ja pitää toiminta inhimillisenä!

Seija Leppävirta (Salo, 29.04.2022)

#25

Nykyisellä Maisaaren yrittäjällä on virkistysaluekäyttöön oikea luonnonläheinen asenne, ja järjestää erilaisia tempauksia sekä ohjelmaa. Tällaista juuri ihmiset kaipaa, eikä kaljabaaria, ja epäsiistiä ympäristöä joka esim. vepsässä näyttää "virkistysalueelta"

Jani Lenkkeri (Rusko, 29.04.2022)

#38

Turun ulkoilussaret tulee pitää yksilöllisinä ja siten ainutlaatuisina kohteina, joita niitä ylläpitävät HENKILÖT aidosti haluavat ylläpitää ja kehittää. Suuri toimija helposti yhtenäistää saaret ja niiden ainutlaatuisuus kärsii. Ison toimijan palkkaamat henkilöt ovat ( kuten on nähty aiemmin muualla) ovat ” vain töissä täällä” ja oikea palo kehittämiseen ja asiakaspalveluun on hukassa. ÄLÄ TEE TÄTÄ( kin) TURKU!

Tuija Savolainen-Välilä (Turku, 29.04.2022)

#44

Luulenpa, että esim Maisaaren kävijämäärä putoaisi kertaheitolla murto-osaan, jos nykyinen isäntäväki lähtisi! Ei ole toista satamaa Turun seudulla, jossa saa palvelua ja tarjoilua huhtikuusta lokakuulle, lisäksi ystävällistä ja hyvää sellaista. Onko missään muuallakaan?

Kuten nykyään tapahtuu, on somessa jo alkanut melkoinen Turun päättäjien parjauskampanja tämän aikeen johdosta. Olen tässä samaa mieltä.

https://m.facebook.com/groups/saaristonsatamat/permalink/7626629410688157/

Lassi Hellman (Turku, 29.04.2022)

#56

Veneilijänä koen äärimmäisen huolestuttava sen, että saarten loistava palvelu päättyy. Sitä samaa ei toinen toimija voi tuoda.

Johanna Järvensivu (Turku, 29.04.2022)

#66

Kannattaisi tästäkin päättävän käydä paikalla ja katsoa miten yksityisyrittäjä hoitaa homman hienosti.

jarkko pirhonen (rusko, 29.04.2022)

#68

Aina suurk ei ole kaunista!

Riitta Kipinoinen (Turku, 29.04.2022)

#70

Jatkot Patrikille

Atte Pihlava (Naantali, 29.04.2022)

#76

Olettekos päättäjät seuranneet,miten hyvin,on hoidettu Maisaari ja parannettu toimintaa edelisen pitäjän jälkeen,siinä,on sadan prosentin parnnus,että ottakaahan,tämä asia huomioon,kun teette päätöksiä 👌👍

Röning Olavi (Turku, 29.04.2022)

#78

If it works, don’t fix it.

Martti Wallin (Tampere, 29.04.2022)

#80

Pähknäisen ja Maisaaren persoonallista ja ihmisläheistä ilmapiiriä ei saa tuhota antamalla ne uuden ja suuren yrityksen ylläpidettäväksi. Molemmat ovat kototoisia ja ylläpitäjät ovat merkittäviä henkilöitä saaristomatkailulle

Jouni Leikkonen (Lahti, 29.04.2022)

#83

Yrittäjät ovat tehneet hienoa työtä alueiden henkiin herättämisen kanssa, eikä heiltä saisi riistää jatkokehitysmahdollisuutta ja hyvän työn tuloksia.

Sarianna Sormunen (Turku, 29.04.2022)

#96

Nykyisellään paikkojen viehättävyys on perustunut yrittäjien persoonalliseen otteeseen ja näin ollen ovat luoneet viehättävän kullekin paikalle omaleimaisen tunnelman. Palvelu on ollut aina hyvää ja persoonallista. Haluankin sen jatkuvan tällaisena edelleenkin. Muutokset väistämättä vaikuttavat negatiivisesti paikkojen tunnelmaan,

Jaakko Ruokonen (Lieto, 29.04.2022)

#100

jättäkää rauhaan maisaari ja muut saaret. Muutoksessa mitä yritätte ajaa ei ole mitään järkeä. Kun kaikki toimii nykyisin niin hyvin, ettei ole mitään järkeä hävittää hyvin toimivaa systeemi. NYT JÄRKI KÄTEEEN!

sAMPSA maNNER (turku, 29.04.2022)

#104

Uskomatonta, että tällaista voidaan edes suunnitella! Onko nyt kyse "suhteista" ja yritetään saada kaikki yhden ihmisen johtamiksi?
Maisaari on ihan helmi, juurikin sen pitäjien takia. Jos 3 saarta jaetaan ja jokaisessa kesätyöntekijät niin sehän on selvä, että juttu kaatuu käsiin!!! Nyt herranjestas järki käteen ja antakaa meidän nauttia HYVÄSTÄ palvelusta ja Patrikin pizzoista! Kuka tämän laittoikin alulle vois katsoa peiliin ja tajuta, että hän ei tiedä mistään mitään ja tuhoaa hienon toiminnan.Onkohan edes käynyt koko paikassa? Kannattaisi varmaan testata! Ja takuulla kävijäluvut tulevat laskemaan.

Tiina Mäntylä (Nousiainen, 29.04.2022)

#105

Kaikki ei aina vaadi isoa tekijää ja vaihtamalla mikään ei koskaan parane kun nyt on toimiva systeemi ja hyvät pitäjät niin miksi nostaa kuluja ja turha väittää että säästö syistä kulut kun on aina karanneet käsistä täi homma mennyt luokattomaksi kun on isolle myyty vanhan sanalaskun mukaan älä korjaa ehjää

Kai Arvo (Naantali, 29.04.2022)

#109

Miksi "korjata" jo aiemmin hyvin toimivaa systeemiä!

Hänninen Merja (Turku, 29.04.2022)

#111

Pelkään pahoin että palvelut huononevat ja kallistuvat jos vanhat yrittäjät jyrätään pois.

Janne RITVANEN (Naantali, 29.04.2022)

#116

Ei mitään suuryrittäjää!

Vesa Kotiranta (Espoo, 29.04.2022)

#129

Tällä jos jollain pilataan meidän saaristoa, ketjuttaminen näissä kohteissa ei toimi. Näissä hommia paiskitaan sydämmellä, ja venytään asiakkaiden toiveet edellä. Kun ne ketjutetaan ne ovat auki ainoastaan silloin kun on parhaat massit tiedossa. Ainoa jolla on resussit lähteä tätä pyörittämään, hoitaa hommaa kaikkein paskimmin. Jonkun päättäjän kalakaveri kaiketi, haiskahtaa vahvasti siltä.

Mari Ojala (Naantali, 29.04.2022)

#134

Nykyinen pitäjä Maisaaressa on tehnyt loistavaa työtä ja hänen pitää saada ehdottomasti jatkaa

Kikke Lehtinen (Turku, 29.04.2022)

#151

Hyvää ei kannata missään nimessä huonontaa

Terhi Santaluoto (Naantali, 29.04.2022)

#159

Nykyinen kolmen kolmen yrittäjän systeemin on pidettävä juuri adressissa mainituista syistä.

Kristiina Parkkila (Säkylä, 29.04.2022)

#166

3 vuoden optio on ehdottomasti annettava nykyisille yrittäjille. If it ain't broke, don't fix it. Ei mennyt tuo edellinenkään yrittäjän vaihdos Maisaaressa järin hyvin, luulisi että kaupunki olisi siitä opppinut jotain. Typerä idea "yksi toimija".

Kirsi Ahvas (Turku, 29.04.2022)

#169

Maisaaren isäntänä toimiva Patrik Qvarnström on niin suvereeni toimessaan että hänen tulee saada ehdottomasti jatkaa saaren isäntänä ja jatkaa hyvää työtään.

Marianne Laine (Turku, 29.04.2022)

#172

Maisaaren nykyinen isäntä on saanut paljon hyvää aikaan,jatkoon!

Heidi Tamminen (Turku, 29.04.2022)

#185

Miksi kirjata ehjää? Myös pieni voi olla toimivaa.

Leppänen Raija (Turku, 29.04.2022)

#200

Kevät terveiset mynämäeltä. Olen käynyt koko ikäni Maisaaressa Siis todella koko ikäni vaippa iästä asti. Olen myös ollut paljon Pähkinäisissä.
Muista hyvin Risto Leppävirran ajan Maisaaressa. Silloin olin usein Ristoa ja sirpaa auttamassa saaren töissä. Ensiksi vesibussi tuli joka päivä Turusta kaikkiin saariin 2 kertaa päivässä. Voisi aamulla lähteä ja illalla palata turkuun. Ei tarvinnut olla omaa autoa. Joukko yhteyksillä pärjäsi pähkinäisiin saakka. Saaressa oli paljon telttailijoita ajan hengen mukaisesti.
Vesibussit oli Kauris ja Kotka. Siten vesibussit kulki enään viikonloppuisin, ja loppuivat kokonaan. Niiden tilalle tuli Lily.
Risto Leppävirran kausi päätyi Maisaaressa.
Tuli Merja Mannonen saari emännäksi. Merjan aikana saari sai uudet mökit ja Maisa saunan. Myös vene vierailijat lisääntyivät. Telttailijat vähenivät ikä tuli monella vastaan.
Saari elämä oli kokenut muutoksen tuli saareen asuntovaunuja.
Merja sai rantojen vessat päivitettyä. Kova oli käden vääntö siinäkin. Jotenkin ei oikein kaupunki halunnut niin tärkeään selvään asiaan panostaa.

Patrik Qvarnström tuli täynnä tarmoa ja uusia ideoita. Jotenkin muistutti Ristoa. Saari oli saanut saarta rakastavan Isännän ja Emännän. Maisaari sai kokea taas uuden asiakas kunnan tulon saareen. Patrikilla oli paljon hienoja ideoita. Jotenkin vaan kaupunki tuli jonkin syyn takia monet niistä torppasi. Se tuntui hullulta.
Kuitenkin nyt näiden vuosien aikana Patrik on saanut Maisaaren kukoistamaan. On hyvä yhteishenki. On ihanaa, kun heti jäiden lähtiessä saaressa on toimintaa. Isäntä ja emäntä ovat aina puhelimen päässä tavoitettavissa saaressa paikan päällä. Kuten oli kaikki muutkin.
Kun menee ylös kioskille on ihana kuunnella kun talven tai viikon kuulumiset vaihdetaan. Näin saadaan pidettyä yllä se saariston Henki. Meillä veneilijöillä, telttailijoilla, karavaanareilla, mökkeilijöillä on ihana välittävä henkilökunta nyt Maisaaressa. Joka asiaan saadaan apua on se sitten mikä vaan. Me kaikki varmasti haluamme mennä paikkaan jossa meitä odotetaan. Saari on meille tärkeä rakas paikka. Mutta mitä olisi koti ollut ilmän äitiä ja isää jotka välittävät meistä ja kysyvät kuulumiset.
Jos saaret menee isolle yhtiölle niin ei siellä ole tärkein ihminen Vaan tulos viivan alla. Se on silloin silkkaa Bisnestä.
Siispä pidetään Saaret omien isäntien ja emäntien hoidossa yksilöinä. Jolloin meillä on saarissa tietävä ja välittävä henkilökunta.
Ystävällisin terveisin Susanna Lehtiranta

Susanna Lehtiranta (Mynämäki , 29.04.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…