Vetoomus kansanedustajille: ei vieraan vallan sotilastukikohtia Suomeen!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3426

Ei tukikohtia eikä ydinaseita Suomen maaperälle

Juhani Antero Henttinen (Janakkala, 07.04.2024)

#3438

Suomi altistaisi itsensä ensi-iskulle, sodan syttyessä. Olemme vähäväkinen maa, esim Ukrainaan verrattuna.

Jorma Österberg (Forssa, 09.04.2024)

#3441

Ihmisten välinen kanssakäyminen lujittaa parhaiten rauhan asiaa.

kari huohvanainen (ilomantsi, 09.04.2024)

#3444

Käyttäkää nyt aivojanne, hyvät herrat.

Valo Vartio (Tampere, 10.04.2024)

#3456

Ei ydinase mahdollisuutta Suomen maaperälle. oikeus Rauhaan, välttämätöntä saada rauhan tekoja, ei dcan kaltaista sodan uhan lisäämistä, tulista malla rajalinjaa. Kekkosen linja puolueettomuuteen palautettava!

Sanna Karlsson-sutisna (Helsinki, 12.04.2024)

#3470

DCA-sopimus mahdollistaa sen, että tukikohtiin (15 kpl), jotka Suomi luovuttaa USA:n käyttöön, voidaan vapaasti tuoda aseita, ml. ydinaseita, koska Suomella ei ole oikeutta tarkistaa USA:n kulkuneuvoja. Mikäli tänne tuodaan ydinaseita, on maa välittömästi USA:n vihollisen, Venäjän ydiniskun ensikohde. DCA-sopimuksen mukaan USA:n joukoilla (sotilaat, siivilihenkilöstö ja näiden huollettavat) ei käytännössä ole rikosoikeudellista vastuuta ja he saavat sekä palkkansa että ostoksensa verovapaasti. Edelleen USA:n joukoille annetaan tosiasiallinen oikeus operoida koko maassa ja Suomi sitoutuu tätä edesauttamaan. Tähän operointiin sisältyy mahdollisuus päästä mille tahansa maa-alueelle ja rakennukseen. Lisäksi USA voi jäljittää henkilöitä, joiden se katsoo uhkana omalle operatiiviselle toiminnalleen, koko maassa sekä osoittaa heidät Suomen viranomaisille kiinniotettaviksi.

Anita Keränen (Kerava, 15.04.2024)

#3482

Globalistien tavoitteena on aloittaa kolmas maailmansota. Se ei ole salaliittoteoria, vaan totta. Venäjä on sanonut, ettei sillä ole mitään halua vallata mitään valtioita. Amerikan agressiivinen laajentuminen johtaa siihen, että se haluaa käyttää aseitaan vallatakseen uusia alueita. Nyt jo Amerikka voi käyttää Suomen joukkoja niin kuin haluaa. Taistelimmeko tämän vuoksi toisessa maailmansodassa? Eivätkö päättäjät enää muista viimeistä sotaa? Sota ei ole hauskaa leikkiä tai taloudellisen edun tavoittelua. Siinä on kyse ihmisten hengistä. Meidän ei tulisi nöyrtyä Amerikan turhien pyrkimysten alle, esim. aloittaa uusia sotia (Vietnam, Irak, Ukraina, Syyria etc.) Amerikka haluaa vaihtaa presidentit kaikkiin maihin, jotta he tukisivat Amerikan korruptoitunutta ulkopolitiikkaa (Unkari, Venäjä, Irak, Afrikan valtiot, Kuuba, Vietnam jne.) USA tukee seksuaalista korruptoituneisuutta, ja yrittää levittää sitä Afrikan maihin. Jos he suostuvat, he saavat satoja miljoonia. Mihin ovat jääneet kristilliset, jumaliset arvot? Ei ole rauhaa ilman kristillistä arvopohjaa ja valtiojärjestystä. Venäjällä sentään suojellaan lapsia sukupuolenvaihdosleikkauksilta. Unkarin presidentti myöntää, että Jumalan, perheen ja valtion tulisi kulkea käsi kädessä. Siksi Orban on leimattu diktaattoriksi. Lukekaa Raamattua! Se on ainoa luotettava tiedonlähde! Antakaa elämänne Jeesukselle! Toivotan teille siunausta, ja äänestäkää itsenäisen Suomen puolesta!

Richard Garam (Espoo, 17.04.2024)

#3510

NATOn sotilaiden on noudatettava Suomen lakeja. Luontoa on suojattava. Suomi ei saa olla provosoimassa sotaan.

Sari Breilin (Helsinki, 28.04.2024)

#3532

Suomalainen sotilasvala velvoittaa valan vannoneita puolustamaan ensimmäisenä nimettävänä asiana maamme koskemattomuutta. DCA-sopimus luovuttaisi alueita 7000km päässä sijaitsevalle valtiolle The United States of America tai yritykselle THE UNITED STATES OF AMERICA, eikä luovutetuilla aluille hääriville tahoille pätisi enää Suomen laki.

DCA-sopimus kumoaisi Suomen Perustuslain ensimmäisen pykälän, joka alkaa "Suomi on täysivaltainen tasavalta". Käytännössä tuolla sopimuksella tasavallan presidentin valtaoikeus julistaa sota tai rauha, kumoutuisi, eikä täten Suomi olisi enää täysivaltaisesti tasavalta.

Janne Kurkinen (Sastamala, 03.05.2024)

#3550

Kansan selän takainen vehkeily on demokratian vastakohta.

Sami Räsänen (Järvenpää, 07.05.2024)

#3560

Ei sotaa, vaan rauhaa! Ei vieraita sotilastukikohtia isänmaahan ilman kansanäänestystä!!!

Jari Rinnetmäki (Helsinki, 13.05.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…