Pelastetaan Kaukaan koulu – paras lähikoulu!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#402

Lasten mielenterveys ongelmat ovat räjähtäneet kasvuun, Lappeenranta ei ole tästä poikkeava, nuoripsykiatrian osasto on jatkuvasti täynnä, lastensuojelu on ylityöllistetty , lasten- ja nuorten talon käynti ajat täyttyy. Lasten sijoittaminen isoihin kouluihin on vihoviimeinen teko millä lasten ja heidän perheiden hyvinvointia parannetaan. Lappeenrantaa mainostetaan virheellisesti lapsi- ja perheystävällisenä kaupunkina. Olisiko Lappeenrannan oltava nyt se maamme edelläkävijä ja säilyttää pienet koulut , nostaa Lappeenranta OIKEASTI kaupungiksi johon on hyvä muuttaa ja synnyttää uusia kansalaisia? Vai meneekö Lappeenranta mukaan siihen, että lisäämme entisestään lasten- ja nuorten pahaa oloa, huonoja oppimistuloksia pakottamalla lapset suuriin luokkiin ja suuriin kouluihin. Herätkää päättäjät!

Mari Mäntylä (Lappeenranta, 30.01.2024)

#414

Pienille koululaisille inhimillisyyttä eli säästettävä lähellä oleva (terve) koulu.

Tanja Heikkilä (Lappeenranta , 30.01.2024)

#426

Älkaa nyt hyvät ihmiset lakkauttako koulua, ku sieltä on saanut koulutuksen alun näinkin fiksut ihmiset😄

Jarno Pesonen (Lappeenranta, 30.01.2024)

#451

Liinatkaa ja tiivistäkää vaan omia paikkojanne päätäntä- ja muissa kunnalliselimissä. Tiedätte varsin hyvin kuinka paljon sääntö-suomen byrokratian portaissa on suojatyökerroksia! Kaupungintalosta yksikerroksinen! Aina ollaan nyysimässä lapsiperheiltä pois, arvostaisitte tätäkin vähää.

Sanna Lepistö (Lappeenranta, 30.01.2024)

#454

Nuorten hyvinvointi alkaa jo tarhasta. Lähikoulut tukee lasten turvallisuuden tunnetta, toisin kun suuret yhdistetyt koulut

Sari Nokelainen (Vantaa, 30.01.2024)

#464

Eikö tässä maassa ole jo tarpeeksi koulukiusattuja ja syrjäytyneitä lapsia. Aivan älytöntä puuhaa laittaa lapset isoihin luokkiin. Kyllä on nähty moneen kertaan miten nuorilla vaan kaikki ongelmat lisääntyvät. Järki hoi älä jätä. Kallis lasku tulee yhteiskunnalle.

Satu Moisio (Lappeenranta, 31.01.2024)

#468

LUE ENNENKUIN KUOLET. SENSUROIMATONTA TIETOA:
positv.fi, rapsodia.info, umv, ten.ithelvm <-
kanto.media. nykysuomi, moc.imousykyn <-
mkr

Kari Aava (Tampere, 31.01.2024)

#476

LAPSILLE hyvät kulkuyhteydet

Pirkko Anttonen (Imatra, 31.01.2024)

#485

Säilyttäkää rakenteellisesti terve ja pitkiä perteitä yli 100 vuotta oleva Kaukaan koulu.

Vesa Monto (Lappeenranta, 31.01.2024)

#488

Koulu sisäilmaltaan terve.
Mikäli ikäluokat pienenevät niin näihin tiloihin voisi saada toimimaan niin koulun kuin varhaiskasvatuksen tarpeen vaatiessa.

Vilhelmiina Sipola (Kotka, 31.01.2024)

#489

Kaukaankoulu tulee säilyttää kouluna jatkossakin.

pertti vättö (Lappeenranta, 31.01.2024)

#525

Kaukaan koululla pitkä historia ja alueella paljon lapsiperheitä, joille koulun läheisyys tärkeää.

Susanna Fröjdlund (Lappeenranta, 31.01.2024)

#548

Suojeltu Kaukaan koulun koulurakennus on omine erillisine luokkahuoneineen, erityisluokkineen ja suurine salineen parasta mahdollista, juuri koulukäyttöön suunniteltua oppimisympäristöä verrattuna nykyisin rakennettuihin korttitaloihin liikuteltavine seinineen ja levottomine luokkatiloineen, joissa oppimistulokset on nyttemmin jo Pisa-tutkimustenkin valossa havaittu surkeiksi ja Suomen mainetta opetuksen ja oppimisen kärkimaana tuhoavaksi.
Kaukaan koulussa ei ole koskaan ollut hometta eikä tulekaan, ellei joku hysteerikko sitä sinne pääse levittämään. Kaukaan koulu on kokonaisuudessaan taideteos sisätilojen portaikkoineen, ikkunasyvennyksineen, pylväineen, länsisiiven kattoparvekkeineen, julkisivun ja sisäpihan ulkoseinäreliefeineen ja ruokalan sisäseinämaalauksineen.
Antakaa Kaukaan koulun jatkaa elämäänsä siinä tehtävässä, johon se on suunniteltu ja jota se on kunnialla hoitanut, isona tekijänä ja osana tehokasta perusopetusta Lappeenrannan kaupungissa.

Säde-Sylvia Verho

P.S. Muuten olen sitä mieltä, että Kaukaan koulun nykyinen, merkityksetön logo on hävitettävä ja palautettava entinen, koulun historiaan eli seinäreliefiin perustuva, oppilaan suunnittelema logo.

Säde-Sylvia Verho (Lappeenranta, 31.01.2024)

#574

Kaukaan koulu on erittäin tärkeä pienille lapsille jotka koulutietä aloittaa, pitenevät koulumatkat ja vaihtoehtoisesti suuremmat koulut ei pienimpiä koululaisia palvele millään tapaa!

Jani Kiuru (Lappeenranta, 01.02.2024)

#578

Koulu täynnä lapsia,säilyttäkää ihmeessä Kaukaan koulun toiminta.eikös rakennus ole suojelukohde,mikä voisi olla rakennuksen parempi tehtävä kuin koulu lapsillemme!!!!???

Jaana Kiukas (Lappeenranta, 01.02.2024)