Kouran koulun säilymisen puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#661

Kyläkoulu säilytettävä, nykyään enemmän lapsia siellä kuin omana aikanani 70-80 luvuilla.. pieni koulu lapsen normaalin kehityksen perusta, turvallinen ympäristö kasvulle.. ekologinen tapa vähentää ilmastokuormitusta autokyytien sijaan..

Sari Laitila (Helsinki, 09.02.2024)

#677

pidetään koulu yllä

iida haavisto (seinäjoki, 11.02.2024)

#712

Hyvä kyläkoulu oli yksi syy miksi Kouraan aikanaan muutin. Kaupunki tekee hallaa kylälle sekä ennen kaikkea kylän lapsille. Pitkät kyyditykset ja suuret ryhmäkoot eivät ole lapsen etu. Koulu on säilytettävä ja muutama liikennetöyssy 60km/h alueelle tieturvallisuutta parantamaan.

Heli Jakku (KOURA, 14.02.2024)

#714

Alusta asti kaupunki on Kouran elämää vaikeuttanut.
Tontit asetettiin heti myyntikieltoon. Koulu on ollut alusta asti lopetusuhan alla. Tuulivoimalan myllyt uhkaavat kylää sähkönsiirron kustannusten takia,. Tilaa on mutta ei haluta suojella ihmistä. Tutkimukset myllyjen vaikutuksista ala-arvoisia....on monia herkkäkorvaisia, jotka kärsivät ...välke vaikuttaa herkkiin silmiin.
Kouran teollinen elämä on vanhaa. Kyläläiset ovat saaneet elinkeinoa ja kaupunki tuloja.
Koulun takia ksupungin yksi menoluokka on taas ollut esillä virkamiehen toimesta. Ne ajat ovat ohi, jossa ei haluta arvioida kokonaisuutta....myöskin sillä tulopuolella.

Esa Lahtinen (Karjaa, 15.02.2024)

#726

Kouran koulu on aivan ihana kyläkoulu, johon lapsia tulee laajalta alueelta. Monen perheen arki muuttuisi huonompaan suuntaan, jos koulu lakkautettaisiin. Koulu pitää ehdottomasti pitää elossa jatkossakin ja mieluusti kolmen opettajan voimin, niin kuin tähänkin asti on ollut. Vääristä kohteista ei saa säästää ja tämä asia on säilytettävä muuttumattomana jatkossakin.

Satu Iso-Koivisto-Vimm (Seinäjoki , 21.02.2024)

#728

Suomesta ei tule lakkauttaa enään yhtäkään koulua. Kaikilla on oikeus lähikouluun. Massakoulut eivät ole hyvä oppimisympäristö kenellekään.

Satu Anttila (Vähikkälä, 24.02.2024)