Sijoittajat steriloitava

Britanniassa on noussut kohu paikallisen kunnallispoliitikon lausunnosta, jossa vaaditaan sosiaalituilla eläviä henkilöitä steriloitaviksi. On kuitenkin eräs yhteiskunnallisten siivelläelijöiden alalaji, jonka lisääntymisen rajoittaminen on paljon olennaisempaa.

Sijoituskapitalistit ovat yhteiskunnan loisia ja mätäpaiseita, jotka eivät tee tuottavaa työtä vaan käyttävät toimeentulonsa hankkimisessa hyväkseen markkinatalousjärjestelmän porsaanreikiä. Sijoituskapitalistit kasvattavat myös lapsensa "business-ajatteluun", eli työtä vieroksuva asenne siirtyy myös jälkipolville. Tämä kehitys on pysäytettävä sterilisaatiolain avulla ennen kuin sijoittajapummit syrjäyttävät valtaväestön.

Kaiken lisäksi sijoittajapummit ovat huomattavasti normaaleja pummeja vahingollisempia yhteiskunnalle. Pummien luomassa kvartaalitalousjärjestelmässä tulevaisuutta katsotaan vain neljännesvuosi eli kolme kuukautta kerrallaan eteenpäin, minkä seurauksena työläiset joutuvat kärsimään pätkätöistä, lomautuksista ja jatkuvasta epävarmuudesta. Monet työttömät ja muut sosiaaliavustuksilla elävät ovat siis sijoituskapitalistien uhreja, joten sijoituskapitalismin siivoaminen pois geenistöstämme auttaa myös heidän asemaansa.

Me allekirjoittajat vaadimme siis täten, että henkilöt, jotka todistettavasti saavat yli puolet toimeentulostaan sijoitusten kautta on lain voimalla määrättävä steriloitaviksi.

Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sakarias Lehtomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?