Sijoittajat steriloitava

Britanniassa on noussut kohu paikallisen kunnallispoliitikon lausunnosta, jossa vaaditaan sosiaalituilla eläviä henkilöitä steriloitaviksi. On kuitenkin eräs yhteiskunnallisten siivelläelijöiden alalaji, jonka lisääntymisen rajoittaminen on paljon olennaisempaa.

Sijoituskapitalistit ovat yhteiskunnan loisia ja mätäpaiseita, jotka eivät tee tuottavaa työtä vaan käyttävät toimeentulonsa hankkimisessa hyväkseen markkinatalousjärjestelmän porsaanreikiä. Sijoituskapitalistit kasvattavat myös lapsensa "business-ajatteluun", eli työtä vieroksuva asenne siirtyy myös jälkipolville. Tämä kehitys on pysäytettävä sterilisaatiolain avulla ennen kuin sijoittajapummit syrjäyttävät valtaväestön.

Kaiken lisäksi sijoittajapummit ovat huomattavasti normaaleja pummeja vahingollisempia yhteiskunnalle. Pummien luomassa kvartaalitalousjärjestelmässä tulevaisuutta katsotaan vain neljännesvuosi eli kolme kuukautta kerrallaan eteenpäin, minkä seurauksena työläiset joutuvat kärsimään pätkätöistä, lomautuksista ja jatkuvasta epävarmuudesta. Monet työttömät ja muut sosiaaliavustuksilla elävät ovat siis sijoituskapitalistien uhreja, joten sijoituskapitalismin siivoaminen pois geenistöstämme auttaa myös heidän asemaansa.

Me allekirjoittajat vaadimme siis täten, että henkilöt, jotka todistettavasti saavat yli puolet toimeentulostaan sijoitusten kautta on lain voimalla määrättävä steriloitaviksi.


Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään