Skeittihalli Kemiin

Vuosikaudet Kemiin ollaan yritetty skeittareiden toimesta saada tähän harrastukseen soveltuvaa sisätilaa pitkän talven ajaksi.Useita aloitteita on vuosien mittaan tehty jotka ei toistaiseksi ole tuottaneet minkäänlaista tulosta.Tornion skeittihalli toi tilanteeseen helpotuksen parin vuoden ajaksi mutta nyt tämä kyseinen tila on jouduttu poistamaan käytöstä homevaurioiden takia.

Ollaan palattu jälleen tilanteeseen jossa runsaslukuinen harrastajajoukko on ilman minkäänlaista tilaa.Skeittareiden lisäksi tilanteesta kärsivät myös BMX pyöräilyn harrastajat.He ovat skeittareiden tavoin tehneet Kemin kaupungille aloitteita ja saivat sovittua jopa kokouksen jossa oli tarkoitus keskustella sopivan tilan löytymisestä niin skeittareiden kuin BMX pyöräilijöiden yhteiskäyttöön.Luultavasti jostain väärinkäsityksestä johtuen liikuntatoimen edustajia ei paikalle ilmaantunut.Näin ollen ainut keino Kemin kaupungin päättäjien huomion saamiseksi taitaa olla tämä adressi.

Skeittihalli vaatisi vähintään noin 150m2 kokoisen avaran tilan jossa tulisi olla riittävän korkea sisäkatto.Lattian tulisi olla kovaa ja tasaista materiaalia mutta tämäkin puute on korjattavissa esim.vanerilevyjen avulla.

Toivomme että tämä adressi osoittaa kuinka suuri kysyntä tälle skeittihallile on niin Kemin ja Tornion kuin muidenkin lähialueiden skeittareiden keskuudessa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pyry Suomela voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko Jyrki Kataisen erota?