Sudanin suurlähetystö Suomeen

Sudanilaiset ovat kautta aikojen joutuneet matkustamaan naapurimaihin (Ruotsi ja Norja) hoitaakseen mm. passi- ja viisumiasioitaan. Nyt olemme uuden aikakauden alussa ja Sudanista ollaan rakentamassa vapaudesta nauttivaa maata kaikille, eikä harvoille!

Olemme 30 edellistä vuotta kärsineet diktattorin vallan alaisuudessa olemisesta ja lähteneet maastamme sotaa, huonoa taloudellista tilannetta, vainoa ja vallan väärinkäytön takia pakoon, mutta vihdoin olemme nyt saaneet siviilihallitusta maamme johtoon.

Nyt on tilanne parempi kuin koskaan aikaisemmin veljet ja siskot ja siksi nyt olisi hyvä aika lähteä vaatimaan meidän oikeuksia ja virallisia asioita käsitteleviä tahoja lähemmäksi meitä. Allekirjoittamalla nämä vaatimukset voimme yhteen ääneen vaatia viranomaisilta meille edustajia.

Me allekirjoittaneet sudanilaiset tällä adressilla vaadimme Suomelta ja Sudanilta seuraavat asiat:

  1. Yhteistyökuvioiden selvittely diplomaattisella tasolla
  2. Sudanin diplomaattista laitosta eli suurlähetystöä on perustettava Suomeen
  3. Suomessa asuville sudanilaisille on turvattava koulutettua heitä palveleva henkilökunta suurlähetystöön

Yllämainitut vaatimukset ovat jokaisen ihmisen perustarpeisiin ja -oikeuksiin kuuluvat asiat ja siksi toivomme näiden asioiden käsittelemistä tosissaan.

 

Tätä adressia on ollut laatimassa:

Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim, Varsinais-Suomen SAK Nuorten puheenjohtaja ja ihmisoikeusaktivisti


Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…