Suomalaiset yleisurheilijat nuorten olympialaisiin

SUL on ainoa lajiliitto Suomessa joka päätti olla lähettämättä ainoatakaan yleisurheilijaa nuorten kesäolympialaisiin Kiinaan, vaikka löytyy monta mitaliehdokasta.

Syy päätökseen ei ole taloudellinen, sillä Euroopan Yleisurheiluliitto maksaa karsintakilpailun matkan ja majoituksen. Itse nuorten olympiakisat maksavat kansainvälinen olympiakomitea.

"Me ei nähdä että tämä välttämättä auttaa suomalaisia yleisurheilijoita heidän urallaan eteenpäin" - Jorma Kemppainen (Valmennusjohtaja, SUL)

Monet valittavat Suomen huonosta menestyksestä yleisurheilussa, mutta jos suomalaiset nuoret eivät saa mahdollisuutta osallistua kansainvälisiin arvokisoihin, mistä he saisivat arvokisakokemusta tulevaisuutta varten? Tämä on erittäin tärkeä ja kannustava askel nuoren urheilijan tiellä huipulle.

Saadaaksemme kisapaikan ansaitsevia nuoria edustamaan Suomea tämä adressi tarvitsee mahdollisimman paljon huomiota.

Jokainen allekirjoitus on kullan arvoinen, kiitos tuestasi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että - voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?