Suomen Belgianpaimenkoirayhdistys ry:n johtokuntaan uusia jäseniä

Tämän adressin tarkoituksena on kerätä nimiä Suomen Belgianpaimenkoirayhdistys ry:n ylimääräisen yleiskokouksen järjestämiseksi sekä uusien jäsenten valitsemiseksi johtokuntaan.

Viimeaikaisten tapahtumien valossa, osa nykyisen johtokunnan jäsenten epäeettinen ja epäluotettava käytös on herättänyt jäsenistössä paljon hämmästystä ja huolta yhdistyksen toimivuudesta.

Yhdistyksen tarkoituksena on mm. ajaa sekä valvoa rodun harrastajien yhteisiä etuja. Yhdistyksen edustajan täytyy olla ammattimainen ja tasapuolinen omista mahdollisista eriävistä mielipiteistään huolimatta.

Ovatko nykyisen SBPKY:n johtokunnan kaikki jäsenet ansainneet luottamuksesi? Voiko nykyiseltä johtokunnalta tarvittaessa pyytää apua tai tukea luottamuksellisesti? Onko nykyinen johtokunta kykeneväinen edustamaan yhdistystämme luoden positiivista kuvaa ja yhtenäisyyttä? Herääkö sinussa into ja oikeaa "belgihenkeä" sekä halua tutustua toimintaan sekä kaikkiin jäseniin ja koiriin?

Jos vastasit näihin kysymyksiin yhteenkään ”ei”, niin allekirjoita tämä adressi. Tehdään yhdessä luottamusta herättävä ja avoin yhdistys, jossa ihmisten välinen kommunikointi perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen, oikeellisuuteen sekä kannustavuuteen.

 


Ann-Christin Skogster    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ann-Christin Skogster voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…