Suomen valtion on tuomittava Etelä-Korean julmat koiramarkkinat

 

Etelä-Koreassa kohdellaan koiria kammottavasti koiranlihan syöntiin liittyen. Kysymys ei ole vain ruokakulttuurista ja eläinten tappamisesta ruoaksi, vaan se tietentahtoen tehdään kiduttamalla mitä julmimmilla ja painajaismaisimmilla tavoilla. Koirien ennen kuolemaa kokeman voimakkaan pelon ja kivun nähdään vaikuttavan positiivisesti syötävään lihaan. Kysymys on laajamittaisesta toiminnasta joka koskettaa miljoonia eläimiä – koiria ja kissoja vuosittain.

Eläinoikeusrikokset ja eläinsuojelurikokset jotka tapahtuvat esimerkiksi silloin kun koiria poltetaan elävältä, nyljetään elävältä ja/tai koirien jalkoja katkaistaan kivun tuottamisen vuoksi, eivät ole sellaisen valtion toimintaa joka voi kutsua itseään sivistysvaltioksi. Toisten valtioiden jotka ovat sivistysvaltioita täytyy tuomita tällainen julmuus.

Koiranlihamarkkinat ja siihen liittyvä koirien kiduttaminen tapahtuu Etelä-Korean hallinnon hiljaisella hyväksynnällä, koska koiranlihamarkkinoita halutaan pitää yllä. Me allekirjoittaneet vaadimme että Suomen valtio virallisesti ja julkisesti tuomitsee Etelä-Korean äärimmäisen vakavat eläinoikeusrikokset sekä tuo kantansa virallisien kanavien kautta Etelä-Korean hallinnon tietoon sekä toimii vastaavalla tavalla myös muiden eläinoikeusrikoksia tekevien valtioiden kohdalla, kuten esimerkiksi Kiinan kohdalla.

 

Kansakunnan suuruus voidaan mitata siitä kuinka se kohtelee eläimiään.

- Mahatma Gandhi

Korean Dogs - sivusto

Tietoa sisältävä Koreandogs.org -sivuston Youtube-kanava

Eräs esimerkki eläinoikeusrikoksista

 

 


Teemu Torssonen (Sanomme EI koiranlihalle-facebookryhmä)    Ota yhteyttä adressin tekijään