SYNNÄRISTÄ EI LUOVUTA

SYNNÄRISTÄ EI LUOVUTA

 

Tämä on kansalaisadressi Länsi-Pohjan, Kemissä sijaitsevan keskussairaalan synnytysosaston säilyttämisen puolesta.

 

Sosiaali-ja terveysministeriön työryhmän tuoreen selvityksen mukaan tuhat synnytystä vuodessa on riittävä määrä yksittäiselle synnytysosastolle. Länskän keskussairaalassa syntyy vuosittain noin 700 uutta suomalaista. Uhkana on synnytysosaston lakkauttaminen ja synnytysten siirtäminen Kemistä  Ouluun.

 

Kemin synnytysosastolla äitien ja syntyvien lasten turvallisuus on huipputasoa, resurssit oikein mitoitettuja ja 60.000 asukkaan Kemi-Tornion alue on Lapin toinen maakuntakeskus. Perheiden kannalta siirto Ouluun heikentäisi palveluita ja vaarana olisi myös ambulanssisynnytysten lisääntyminen välimatkasta johtuen. Kokonaiskustannukset myös yhteiskunnan kannalta täytyy ottaa laskelmissa huomioon.

 

Tämä adressi luovutetaan peruspalveluministeri Paula Risikolle 14.3. Torniossa hänen Merilappiin suuntautuvan vierailunsa aikana.


Paula Aikio-Tallgren    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Paula Aikio-Tallgren voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )