Tapahtuma-alan vappulakko 2021

Suomen hallitus on koronapandemian aikana estänyt tapahtuma-alaa toimimasta raskaammin ja pidempään kuin muita toimialoja.

Epätasa-arvoista kohtelua on perusteltu mm. tartuntatautilain puutteilla. Kyseinen laki on päivitetty vastaamaan nykypäivän haasteisiin, mutta alaamme kohtaan tehtävät poliittiset päätökset noudattavat edelleen samaa linjaa kuin tähänkin saakka.

Samalla kun olemme olleet pitkään työskentelykiellossa, ei hallitus ole kompensoinut aiheuttamiaan taloudellisia menetyksiä. Muille toimialoille on nopeasti löydetty kompensaatiomallit vain joidenkin viikkojen työskentelykielloista.

Näin ollen me allekirjoittaneet kieltäydymme vapun 2021 -osalta osallistumasta kaikenlaisiin poliittisten järjestöjen toteuttamiin vapputapahtumiin ja -ohjelmiin.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Leo Kylätasku voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…