Tapiolan uimahallin kunnostukseen vauhtia

Me Tapiolan uimahallin käyttäjät olemme huolissamme sen kohtalosta. Peruskorjataanko vai puretaanko se. Halli on ollut suljettuna kesästä 2016 saakka. 

Uimahallin seisottaminen tyhjän panttina sotii Espoon kaupungin harjoittamaa liikuntapolitiikkaa vastaan. Onko kaupungilla varaa seisottaa hallia toimettomana, sillä sen kunnostukseen käytetyt varat saadaan varmasti ajanmyöten takaisin monenlaisina kuntalaisten terveys- ja hyvinvointihyötyinä.

Toimiva uimahalli tarjoaa sen käyttäjille monipuoliset mahdollisuudet huolehtia omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan, sillä vesielementti sopii useimmille ikään ja kuntoon katsomatta. On tärkeää, että halli saadaan mahdollisimman pian veronmaksajien käyttöön.

Tapiolan uimahalli ulkoalataineen kuuluu olennaisena osana Keskusaltaan kokonaiskuvaan, joka on suurelta osin Aarne Ervin suunnittelema. Tätä kokonaiskuvaa ei tule tuhota purkamalla Tapiolan uimahalli, jota on luonnehdittu Suomen kaunneimmaksi halliksi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että kimmo lahtinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook