Teiniraskaudet kuriin.

Teiniraskaudet ovat jossain määrin ongelma myös täällä Suomessa. Lapset hankkivat lapsia ymmärtämättä mihin kaikkeen sitoutuvat.
Tunnen itsekin erään tapauksen jossa eräs roskasakki oli pannut paksuksi erään vähä-älyisen teinitytön. Vaikka itsekin olen iältäni jo kolmenkympin kynnyksellä, niin elämäntilanteeni ei edelleenkään salli lasten hankkimista.
Ehdotankin siis että mikäli kaikki muu pettää, niin raskaaksi tulleille alaikäisille tullaan tekemään tahdosta riippumaton abortti.
Nähdäkseni ei ole mitenkään varmaa että joku 12-vuotias tyttö aina tajuaa että lapsi ei ole, toistan, siis ei ole mikään nukke jolla leikitään ja laitetaan sitten hyllylle kun kyllästytään. Vaan hän on elävä ihmisen alku joka vaatii jatkuvaa hoitoa, välillä yölläkin.
Eikä sitä sitten juosta kaupungilla ja diskoissa, eikä ruveta opiskelemaan yms.
Mitä taasen tulee adoptoitavaksi antamiseen, niin hyvä jos kaikille nykyisillekään orpolapsille löytyy oikea koti ja oikeat, rakastavat vanhemmat.
Kuulemma joissakin kehitysmaissa on orpokodeissa varsin ala-arvoiset olosuhteet.
Voiko todella tähän kovaan maailmaan synnyttää lapsen eikä sitten ottaa hänestä mitään vastuuta?
Onhan sekin että ala-ikäiset eivät saa juoda alkoholia, tupakoida, solmia avioliittoa, ostaa velaksi, katsoa tiettyjä filmejä eivätkä edes avata matkapuhelinliittymää omissa nimissään laki, eikä pelkkä ohje tai neuvo.
Ensijaisesti nuorten ehkäisyvalistusta tulisi tietenkin tehostaa, utopistinen ajatus sekin että teini-ikäisiä ei seksi kiinnosta. Tämä on siis vain hätäratkaisu.
Joskin en ole täysin varma mikä olisi lasten hankkimisen alaikäraja, kuitenkin vähintään ehkä noin 16 vuotta.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jyri Snellman voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?