Tekonurmi Masalan kuplaan

Hyvä Kirkkonummelainen,

Masalan kupla on palvellut kirkkonummelaisia jalkapalloilijoita ja seuroja useiden talvikausien aikana, ja hyvä näin. Ongelmana kuitenkin vuodesta toiseen on itse kenttä, joka on epätasainen, kuhmurainen hiekkakenttä, joka huononee ja tilanne pahenee vuosi vuodelta. Tämä kenttä ei mahdollista jalkapalloharjoitteita niin kuin se nykypäivän vaatimustasolla edellyttäisi.  Jalkapallolle olennaisin tekijä on kenttä itsessään eli alusta.  Kuplan käytön tehostaminen, ja sen laadun parantaminen on mahdollista asentamalle sinne tekonurmi.

Tekonurmen toteutuessa yhä useammat joukkueet saisivat hyviä harjoitteluolosuhteita ja joukkueiden harjoitellessa yhä enemmän samoissa olosuhteissa taso kovenee ja muuttuu tasaisemmaksi. Tämä taasen edistäisi jalkapalloilun/lajin kehittymistä kirkkonummelaisten parissa

Tekonurmi mahdollistaisi myös kuplan käytön kouluille ja päiväkodeille. Miksei myös Palloliiton Uudenmaan piiri voisi hyödyntää talviaikaan kuplan käyttöä toiminnoissaan?

Haluamme, että Kirkkonummen kunta ymmärtää tämän asian tärkeyden ja seurojen ACK, KirkU, KyIF, MasKi, VeVe ja FC WILD yhtenäisen tahtotilan.

Jos koet asiamme tarpeelliseksi, anna sille tukesi allekirjoittamalla oheinen kansalaisadressi, jonka luovutamme Kirkkonummen kunnalle.

Tuestasi kiittäen.