The Birthday Massacre Suomeen - Adressi

Kun joku ulkomaalainen bändi tulee Suomeen keikalle, Suomen promoottoriyhtiöt ovat kaiken takana. Ne maksavat bändin kuljetukset, backstagekamat, keikkapaikan vuokran etc. kaiken sen, mikä tekee keikan mahdolliseksi. Jos mikään promoottoriyhtiö ei ole sitä mieltä, että joku bändi (tässä tapauksessa The Birthday Massacre) ei toisi tarpeeksi rahaa takaisin heidän kassaansa,niin eivät ne hanki sitä bändiä tänne keikalle.
The Birthday Massacre Suomeen -adressin tarkoitus on kerätä mahdollisimman suuri lista ihmisiä jotka tukevat The Birthday Massacren suomeentulemista ja sitten lähetän valmiin listan Suomen promoottoriyhtiölle, jotta he uskoisivat, että The Birthday Massacrella on tarpeeksi kannatusta, jotta Suomeen tulo olisi kannattava sijoitus. Maksaa paljon kuitenkin kuljettaa bändi, crew, kamat etc. toiseen maahan.Joten kerään nimiä listaan jotta voisimme vakuutta promoyhtiöt, että keikkapaikka täyttyisi.

Vaikka saataisiin miljoona nimeä ei se tietenkään tarkoita että
The Birthday Massacre varmasti tulee Suomeen, mutta eihän tässä mitään menetetä.

----Alustavasti, olemme suunnitelleet Maj Karmaa, lämppäriksi, koska tämäbändi ainakin kerää porukkaa, ja luo tunnelmaa lisää, keikalle.----


Susanna Uusikartano    Ota yhteyttä adressin tekijään