Ruoan alkuperä merkittävä selkeästi

Haluan, että elintarvikkeisiin merkitään nykyistä selkeämmin, mistä maasta ruoka on peräisin.

Haluan tietää, mitä suuhuni laitan. Haluan tietää, miten ja missä ruoka on tuotettu ja mitä raaka-aineita siihen on käytetty.

Ruoan tuoteseloste pitää kirjoittaa pakkaukseen riittävän suurin kirjaimin, jotta se on luettavissa ilman suurennuslasia.


* * *

Alkuperämaa on maa, jossa elintarvike on valmistettu ja tuotettu. Valmistuksena tai tuottamisena ei pidetä elintarvikkeen pakkaamista, lajittelua tai puhdistusta. Irtomyynnissä, esim. toreilla, alkuperämaa on merkittävä erilliseen myyntikylttiin.


* * *

Tutkimusten mukaan suomalaiset haluavat syödä kotimaista ruokaa. Aidon suomalaisen ruuan tunnistat Joutsenlippu- ja Sirkkalehtimerkistä. Lue lisää http://www.mtk.fi/kotimaistakoriin  

 


Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö valtion kasvattaa tukeaan kulttuurille ja taiteelle?