Töihin on päästävä!

PSHP on iso ja tärkeä työnantaja, joka yleensä huolehtii omistaan. Nyt TAYS uudistuu ja iloitsemme siitä - meidän työolosuhteisiimme ja potilaiden hoitoon panostetaan pitkällä tähtäimellä. Kuitenkin pysäköintiasiat - niin työntekijöiden kuin potilaidenkin - ovat jääneet armotta rakennusprojektien katveeseen ja pysäköintialue yksi toisensa jälkeen on asteittain suljettu. Tällä viikolla tilanne on tuntunut kärjistyvän entisestään, parkkipaikat ovat kiven alla ja ne jotka löytyvät, tuskastuttavan kalliita. Osa meistä työntekijöistä tulee kaukaa ja monen työaika on varsin epäsäännöllinen, jolloin julkinen liikenne ei voi auttaa kaikkia.

Haluamme töihin, haluamme hoitaa potilaita. Mutta meille - kuten toki myös potilaille - on tarjottava mahdollisuus pysäköintiin riittävän helposti ja kohtuullisella kustannuksella. Ei riitä, että tilanne todetaan haastavaksi ja että tilanne helpottaa, kun rakennustyömaat vuosien kuluttua valmistuvat. Töihin on päästävä, järjestäkää meille parkkipaikkoja!


Laura Kotaniemi-Talonen    Ota yhteyttä adressin tekijään
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )