Tori.fi myynti-ilmoituksiin mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen

Tori.fi on todella suosittu ja helppo tapa laittaa itselle turhat tavarat kiertoon. Toria käyttää yli 3,4 miljoonaa suomalaista kuukausittain ja valitettavasti tähän joukkoon mahtuu myös epärehellisiä ihmisiä.

Huijaukset ja niiden yritykset ovat selvästi yleistyneet etenkin elektroniikan ja viihteen myynti-ilmoituksissa ja siitä tämä adressi onkin saanut alkunsa. Tällä adressilla haluamme tuoda Tori.fi ylläpitäjien tietoisuuteen käyttäjien todellisen huolen kauppojen turvallisuudesta ja toivoisimme heidän kehittävän palvelunsa käyttöä mahdollistamalla vahvan tunnistautumisen käyttäjilleen. Vahvalla tunnistautumisella (mobiilivarmenne, verkkopankkitunnus tms.) käyttäjä saisi ilmoitukseensa merkinnän vahvasta tunnistautumisesta, joka toisi enemmän läpinäkyvyyttä kaupankäyntiin ja antaisi turvaa etenkin etäkaupankäyntiin.

Torin asiakaspalvelu on sanonut tekevänsä aktiivisesti yhteistyötä poliisin kanssa, joten vahva tunnistautuminen varmasti helpottaisi sekä poliisin työtä, että vähentäisi kuormitusta rikosilmoituksissa.

Mikäli olet aktiivinen Tori.fi käyttäjä, jaat varmasti huoleni ja toivon sinunkin lähtevän mukaan tähän adressiin, jotta meidän kaikkien yli 3,4 miljoonan käyttäjän olisi turvallisempaa tehdä kauppaa myös jatkossa.

Kiitos allekirjoituksestasi!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Niko Huttula voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä puhelinnumeroasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…