Nikotiiniannospussien myynti ja tuonti lailliseksi

"Enintään neljä milligrammaa nikotiinia sisältäviä tupakattomia nikotiinipusseja tarkastellaan lääkkeellisinä tuotteina, ei tupakkatuotteina, joten maahantuontiin sovelletaan lääkelakia eikä tupakkalakia. Tulkintatapa vaikuttaa siihen, paljonko hyödykettä saa tuoda maahan.

Suomeen saa tuoda ilman reseptiä tupakattomia nikotiinipusseja, jotka sisältävät enintään neljä milligrammaa nikotiinia, sitä vahvemmat vaativat reseptin."

 

Josko jo lopettaisimme tämän säännöillä pelleilemisen? Siinä ei ole järjen hiventä että maahan saa tuoda 1000g nuuskaa kalenterivuorokauden aikana mutta tupakatonta "nuuskaa" ei saa tuoda laisinkaan ilman reseptiä mikäli nikotiinipitoisuudet ovat yli 4mg/annospussi. Nuuskan pitoisuudet (Odens 22mg/g) ovat huomattavasti korkeammat kun tupakattomissa nikotiinipusseissa (Lyft slim/white 8 mg/g ) minkä lisäksi nuuska sisältää tupakkaa. Tässä olisi tapa saada Suomi savuttomaksi sekä saada nuuskaralli loppumaan. Lisätietoja tupakattomasta nuuskasta: https://nicokick.com/us/nicotine-pouches-2

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Niklas voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…