Tyttären pakkopalautuksesta kotimaahansa luovuttava!!!

On aika vedota teihin hyvät kansalaiset !

Olen nuori  20 -vuotias nainen Lourdes . Olen syntynyt Kolumbiassa.  Äitini asuu Suomessa ja hänellä on Suomen ja Kolumbian kansalaisuus. Olen aikoinaan asunut Suomessa viisi vuotta ja käynyt suomenkielistä koulua.  Kielen opiskelu kävi minulle erittäin vaikeaksi ja palasin takaisin Kolumbiaan.

Palasin kesällä 2018 takaisin Suomeen syöpähoidoista kärsivän äitini luokse. Hän tarvitsee minua. Samoin minun 3 sisarusta tarvitsee isosiskoaan jotka elävät äitini (ja hänen miehensä) kanssa.

Minulla ei ole Kolumbiassa mitään. Isäni ei välitä minusta. Minulla ei ole töitä. Minut raiskattiin Kolumbiassa. Ja äiti sairaana Suomessa. Haluan ehdottomasti jäädä Suomeen. Opiskella ammatin,  kielen ja työllistyä. 

Tässä on kuitenkin yksi mutta. Maahanmuuttovirasto hylkäsi oleskelulupa hakemukseni. Minulla on 30 päivää aikaa poistua Suomesta takaisin Kolumbiaan.

Vetoan teihin kansalaiset. Pyydän että allekirjoittaisitte adressin että minä ja kaikki muut lähellekään samassa tilanteessa olevat voisivat jäädä Suomeen, jossa minulla on äiti, perhe ja toivoa tulevaisuudesta. 

Toivottavasti saamme paljon nimiä tähän adressiin, että voimme toimittaa tämän eduskunnan käsittelyyn ja saamme jäädä Suomeen! Kiitos jo etukäteen kaikille allekirjoittaneille!


Christine Kauhanen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Christine Kauhanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?