Boikotoi Ubuntua!

Älä hanki ikinä Ubuntua tietokoneellesi!
Ubuntu on sama, kuin antaisit tietokoneen päättää mitä teet tietokoneella! Ubuntu ei anna sinun asentaa uutta käyttöjärjestelmää tilalle, sillä cd:t eivät enää käynnisty avaamisen yhteydessä. Et saa ulkoisia kovalevyjä auki, sillä sinulla ei ole "oikeuksia" (no helvetti sinä olet konee jumala joten siinä on oikeutta tarpeeksi!) Ubuntun asennettaessa kaikki muut käyttöjärjestelmät lähtevät ja et voi asentaa toista käyttistä etkä voi poistaa ubuntun levyjä jotta voisit asentaa toisen käyttiksen sen avulla. Pähkinän kuoressa: et pääse c asemalle etkä ulkoiselle kovolle ja kun muutaman päivän koodauksen jälkeen saat sen auki et voi poistaa etkä lisätä tiedostoja. Ubuntu siis on tehnyt sinusta orjan vaikka se orja pitäisi olla itse ubuntu! Ja nyt kun laitoin ubuntu live-cd:n sisään niin ensimmäisellä kerralla siihen pomppasi vain montasataa riviä koodausta ja sen jälkeen avasin uudestaan ja tulee lisää koodausta! Windowsin asennus levytkään eivät toimi edelleenkään. Ubuntu on simputtava paska.
Lisäksi Ubuntun "auttava" väki on sellasta paska-väkeä joka vain vittuilee eikä lue aihetta vaan heittävät vain suoraan mitä itse luulevat. Ainoastaan muutama heistä osaa auttaa ja usein adminitkin heittelee pihalle ihmisiä jotka kysyvät apua (tai niille jotka kutsuvat ubuntun väkeä urpoiksi jotka eivät osaa auttaa yksinkertaisessa asiassa)
EDIT: No nyt sain sen toimimaan. Käytin porsaanreikää nimeltä virus. Viruksen avulla sain poistettua linuxille tärkeitä tiedostoja ja näin linux ei päässyt enää lähtemään päälle vaan cd-levy sai vallan.
älä hanki Ubuntua!
EDIT: Satuin myös huomaamaan, että Ubuntu varastoi akkuun virtaa alle puolet mitä siinä voisi olla. Akkua oli vain puolet sen jälkeen kun olin asentanut vistan...

Rickrolled :FHehe    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rickrolled :FHehe voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?