Uusimpien mopojen sallituksi huippunopeudeksi 60 km/h!

  • Mopot ovat kaksipyöräisiä ajoneuvoja, joiden sallittu huippunopeus on 45 km/h. Jos olet autoilija, niin oletko ikinä suuttunut, koska edessä matelee mopo, joka ei meinaa päästä liikennevaloissa edes liikkeelle, saatika kulkea rajoitustenkaan verran pienen huippunopeuden takia? Mopojen pieni huippunopeus ja huono kiihtyvyys on liikenteessä jopa vaarallinen varsinkin jos liikenteessä on vähänkin huolimattomampi autoilija. Mopot hidastavat muun liikenteen kulkua. Monet vastustavat mopojen huippunopeuden nostamista ja perustelevat sitä nuorten kokemattomuudella kovempiin vauhteihin ja mopojen huonoilla jarruilla tai muilla mopon rakenteeseen liittyvillä asioilla. Tämän takia mielestäni mopot jossa täyttyvät tietyt vaatimukset, kuten tehokkaat levyjarrut takana tai edessä tulisi voida esimerkiksi katsastaa niin, että mopon huippunopeudeksi ilmoitetaan 60 km/h. Ja nuorten kokemattomuus koviin vauhteihin voitaisiin ratkaista sillä että käsittelykokeessa ajetaan kovempaa. Jos olet samaa mieltä niin eikun allekirjoitusta!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tuomas Oikarinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…