VAADIMME PERINTÖVERON POISTAMISTA

Vaadimme perintöveron poistamista kokonaan.


"Perintövero on perintönä tai testamentilla saadusta omaisuudesta suoritettava vero. Yleinen suuntaus maailmalla on ollut perintöverosta luopuminen tai sen pienentäminen.lähde? Ruotsi luopui perintöverosta vuonna 2005."-wiki-

Luopuuko Suomi perintöverosta? Suomessa ei saa rikastua vahingossakaan. Suomessa ei saa jälkipolvet elää perintövaroilla esim vuokratuloilla. Usein verot ovat niin suuret että asunto joudutaan myymään.

Ennenpitkää suomesta lähtevät kaikki suomalaiset perintönsä kanssa pahimmassa tapauksessa veroja maksamatta ulkomaille paremmille vesille veroparatiisiin. Suomeen tulevat ja jäävät maahanmuuttajatko ovat sitten suomen tulevaisuuden työvoima ja veronmaksajat???


Adressi lähetetään valtionvarainministeriölle
ennen kevään vaaleja

 

 

 

aiheesta:

 

http://www.verosuunnittelu.fi/vs2010s06.html

 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/104904-suomi-ruotsin-perassa-%E2%80%93-%E2%80%9Dperintovero-pois%E2%80%9D

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Petri Stenman voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö kesäajasta luopua?