Vaatimus Tampereen Kalkun bussilinja 7:n säilyttämisestä nykyisellään

 Me tämän adressin allekirjoittaneet, lähiöiden peruslähipalveluiden huononemisesta huolissamme olevat vaadimme, että Tampereen bussilinjan 7 suunniteltu muutos perutaan. Vaatimuksemme perustelut ovat seuraavat:

1)    Tampereen kaupungin suunnitelmissa on joukkoliikenteen kasvattaminen, minkä kanssa tämä suunniteltu muutos on ristiriidassa. Kaupunkilaisilla pitää olla tasavertaiset palvelut huolimatta alueen sijainnista. Kalkussa bussiyhteys on ainoa joukkoliikenneyhteys tällä hetkellä.

2)    Suunniteltu muutos aiheuttaisi osalle kalkkulaisista ja myös Nokian puolella asuvista bussipysäkin siirtymisen noin kilometrin päähän. Tämä matka on liian pitkä ikääntyneille, huonojalkaisille, lastenrattaiden, rollaattorin tai pyörätuolin käyttäjille. Lisäksi sääolot vaihtuvat, sillä voi olla lumipyryä, loskaa, kaatosadetta jne. Myöskään viimeisimmän suunnitelman mukainen bussilinja 71 ei kumoa linjan 7 muutoksen tuomaa heikennystä.

3)    Alueella asuu paljon ikääntyneitä, joille on tärkeää päästä asioimaan esim. Tesomalle terveysasemalle, apteekkiin tai postiin. He eivät enää aja polkupyörällä pysäkille.

4)    Kalkun koulua (Kalkunkatu 34) suunnitellaan jatkossa vain 1-2-luokkalaisille, jolloin tätä vanhemmat koululaiset kulkevat bussilla kouluun. Tästä syystä joukkoliikenneyhteyksiä pitää lisätä, ei vähentää.

5)    Alueella toimii työpaikka Millog Oy, joiden työntekijöiden lähipysäkki poistuisi.

6)    Kaupunginosia ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan, joka johtaa vetovoiman heikkenemiseen ja asuntojen hintojen laskuun. Tästä voi seurata eriarvoistumisen kasvua.

Nyt tarvitaan joukkovoimaa, jotta Kalkun palvelut säilyvät. Kiitos, että allekirjoitat adressin ja jaat sitä eteenpäin.

Kalkun koulun vanhempainyhdistys

Kalkun omakotiyhdistys

Joukko Kalkun asukkaita


Johanna Reunamäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Johanna Reunamäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…