Lahden vanhan varikon säästäminen laajan harrastetoiminnan käyttöön

 Tällä adressilla haemme Lahden kaupungin vanhan varikon tulevan purkutuomion kumoamista.

 Alueella järjestettävällä toiminnalla autetaan nuorisoa pois pahanteosta, päihteiden käytöstä ja syrjäytymisestä. Varikon alueen toiminta tukee niin päihde- kuin nuorisotyötäkin. Varikko sopii ympäristöltään kuvausalueeksi mm. ainutlaatuisen katutaiteensa vuoksi, luoden taiteellisen kontrastin erilaisiin teemakuvauksiin.

 Airsoft on vain yksi osa alueen harrastustoimintaa, mutta Hollola Airsoft ry:n toiminnan alla alue saadaan kukoistamaan aivan toisella tavalla – valvotusti ja hyvässä hengessä. Esimerkiksi ilkivallan vähenemisen kautta alueen yleisilmeen siistiminen tuo positiivista näkyvyyttä Lahden kaupungille, ja samalla luomme koko Suomen ja jopa Pohjoismaiden ainutlaatuisimman ja kiinnostavimman airsoft-pelialueen.

 Alueen säilyttäminen ei olisi suotuisaa vain Hollola Airsoft ry:n kannalta, vaan se olisi myös useamman eri harrastajakunnan edustajille mahdollisuus toteuttaa toimintaansa. Harrastusalue tuo lisäksi monilta paikkakunnilta ihmisiä yhteen – aina ulkomailta asti.

 Alueen säilyttämisellä olisi positiivinen vaikutus myös Lahden kaupungille, joka tätä kautta auttaisi nuoria toimimaan valvotusti erilaisten harrastusten piirissä positiivisella ja turvallisella tavalla.


Rene Salmari, Hollola Airsoft Ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rene Salmari, Hollola Airsoft Ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )