Varkauden motocrossrata

Motocrossrata Varkauteen

Varkauden alueella motocross/endurokuljettajien määrä on lisääntynyt parin kuluneen vuoden aikana. Harjoitus mahdollisuuksien puutteen vuoksi harrastajat joutuvat kulkemaan naapurikuntiin harjoittelemaan joka verottaa harjoituskertoja ja vaikeuttaa harrastamista varsinkin alaikäisiltä kuljettajilta. Tästä johtuen tarvitsemme Varkauteen oman harjoituspaikan joka myös varmasti lisäisi nuorten kuljettajien määrää ja osaltaan lisäisi Varkauden vetovoimaa parantuneiden harrastus mahdollisuuksien myötä.
Warkauden moottoripyöräurheilijat on valmis toteuttamaan hanketta yhdessä kunnan kanssa.

Allekirjoittamalla vetoamme kuntaa ottamaan asian käsittelyyn jotta saadaan radan lupa ja suunnittelu asiat mahdollisimman nopeasti käyntiin.

Warkauden Mpu


Warkauden moottoripyöräurheilijat ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Warkauden moottoripyöräurheilijat ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…