Vastaanottokeskus joka niemennotkoon ja saarelmaan

Maamme rajojen yli saapuu päivittäin kymmeniä, ellei satoja nälkiintyneen näköisiä  parrakkaita "pakolaislapsia" resuisissa vaatteissaan. Vastaanottokeskukset ovat täynnä ja uusia tarvitaan jatkuvasti lisää. Meitä on paljon sekaisin olevia ihmisiä, jotka haluamme auttaa näitä lapsiparkoja ja olla osaltamme tukemassa ihmissalakuljetusta. 

Nuo vanhemmistaan erotetut "lapset" ovat joutuneet tekemään rankan ja vaarallisen matkan halki turvattoman Euroopan ja ovat nyt löytäneet Pohjolan perukoilta ainoa turvallisen maan koko Euroopan läpi suuntautuneelta vaellukseltaan.

Tule sinäkin mukaan auttamaan, jotta saamme avattua uusia vastaanottokeskuksia ympäri suomen ja pääsemme nauttimaan monikulttuurisuuden kaikista puolista, kuten naisten alistamisesta, tyttöjen silpomisesta, kunniamurhista ym. Myös muu apu on tervetullutta. Ainakin seuraavia päivittäin tarvittavia hyödykkeitä toivotaan lahjoitettavan:

-tabletteja (ei halpoja malleja)

-älypuhelimia (minimi suositus iPhone 5S)

-kultaketjuja (ei rihkamaa)

-vaatteita (ei halpa-hallien mallistoa)

-kenkiä (merkkikenkiä, minimikoko 42)

-rahaa ( eivät salakuljettajat ilmaiseksi työskentele)

-parranajokoneita

Jos adressi saa tarpeeksi kannatusta, toimitan sen sekaisin oleville sinisilmäisille päättäjillemme.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Arto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko eläkeikää nostaa?