Vastusta Porvoon säästöohjelmaa - Kestävän talouden ohjelmaa!

  1. Valtuusto on 11.6. tekemässä tärkeitä päätöksiä. Vetoamme valtuustoon:on luovuttava suunnitelluista kaupunkilaisten peruspalvelujen säästöleikkauksista. Näitä ollaan toteuttamassa sopeuttamisen nimikkeellä. 
  2. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä talouden ja työllisyyden tulevaa kehitystä. Siksi on luovuttava tai vähintään jäädytettävä Porvoon ns. Kestävän talouden ohjelmaan sisältyvät kymmenien miljoonien eurojen investoinnit, joiden suurimmat hyötyjät ovat yritykset. Investoinnit eivät kohdistu kunnan peruspalveluihin.
  3. On rauhassa katsottava mihin valtion talous on menossa. Siitä riippuu myös kuntatalous. On aika pysäyttää porvoolaisten velkaantumisen kierre. Porvoon kestävän talouden ohjelma ei takaa talouden ja työllisyyden kehitystä.

Pirkko Eerola-Pilvi varatuomari, erityisopettaja  
Rauno Lintunen yrittäjä, päätoimittaja  
Pauli Pilvi eläkeläinen  
Pavel Tammi linja-autonkuljettaja  
Mikko Vartiainen varatuomari, oik.lis., lakimies

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pauli Pilvi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?