Vastustan mielenterveys- ja päihdekuntoutus kodin rakentamista päiväkodin viereen Karhuvuoressa Seinäjoella (Hyllykalliolla)

Vastustamme suunnitelmaa joka menee näin:Hyllykalliolle Karhuvuoren päiväkodin kylkeen Mesikämmen 4 on suunniteltu rakennettavan yksityisen Humanan mielenterveys- ja päihdekuntoutus koti. 30asiakaspaikkaa. 

Tämä rakennus olisi kylkikyljessä päiväkodin kanssa joka ei ole sopivaa.

Asiakkaiden mukana voi tulla lieveilmiöitä joita havaittu olevan samankaltaisten yksiköiden läheisyydessä kuten Kasperissa. Epäsopivaa käytöstä naisia ja lapsia kohtaan keskellä päivää. 

Tämä tontti on aivan ensimmäisiä asioita joita näkee kun ajaa Karhuvuoreen, sijainniltaan siksikin aivan väärässä paikassa. Miksi ei syrjäisempää paikkaa keksitä esim. Monta vuotta ollut useita tonttia myynnissä syrjäisemmillä paikoilla? 

Karhuvuori on haluttua perhe- ja omakotialuetta, miksi se halutaan pilata? Asuntojen arvo laskee ja tällä sosiaalipalvelurakennuksella on negatiivinen vaikutusta alueen vetovoimaisuuteen ja turvallisuuteen.

Asemakaavassa poikkeamat joiden vuoksi sitä ei voida edes hyväksyä:

-huoltoliittymä on liittymäkieltoalueella

-rakennuksen pohjoisreuna ylittää rakennusalueen rajan.

-rakennusoikeudellinen kerrosala ylitetän 40neliötä.

-hoitopaikkojen määrä ylittyy 5 hoitopaikalla.

Täten toivon että päättäjät miettivät vielä uudelleen parempaa paikkaa kuntoutujille kuin päiväkodin ikkunan alla.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mirva Peltomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…