Veittijärven avantosaunan puolesta

Veittijärven avantosauna Ylöjärvellä on lopetusuhan alla ja se on Veittijärvellä käyville alan harrastajille kova takaisku.

Veittijärvellä on kaksi saunaa, normaali puulämmitteinen sekä savusauna. Kävijöitä siellä riittää pitkin Pirkanmaata. Useimmiten saunat ovat tupaten täynnä saunomisesta ja uimisesta nauttivia iloisia ihmisiä. Mutta nyt on iloisuuden tilalle tullut murhe siitä, että, mistä sadaan uusi samanlainen idyllinen uintipaikka sekä saunat, jos Veittijärvellä toiminta lopetetaan.

Miksi kaikki kauniit virkistysalueet pitää laittaa matalaksi ja näin viedä isolta joukolta harrastus- ja rentoutumis- paikka? Veittijärven saunan tontille tultaisiin ilmeisesti rakentamaan omakotitalo.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sartsa voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?