Vesa Vainion erottaminen Kouvolan kaupungin luottamustoimista

Kristillisten valtuustoryhmän valtuutettu ja ryhmäpuheenjohtaja Vesa Vainion käyttäytyminen julkisuudessa olleiden tietojen valossa kaupungin johtavia virkamiehiä ja kaupunginjohtajan perhettä kohtaan on ollut sopimatonta. 

Vainion toiminta on ollut kaikenkaikkiaan ikävää paitsi kaupunginjohtajaa kohtaan mutta aiheuttanut varmasti syvää haittaa myös perheelle ja sen hyvinvoinnille. 

Kaupunginjohtajan väitetään syyllistyneen epäasialliseen toimintaan kiinteistökaupassa ja päätöksenteossa. Useat virkamiehet ja monet tahot ovat kaupunginjohtajan toimia arvioineet, toteamatta mitään laitonta tapahtuneen.

Vainio kuitenkin jatkaa asian turhaa puimista ja aiheuttaa turhia kustannuksia veronmaksajille. Vainio tuntuu keskittyvän enemmän ilmapiirin myrkyttämiseen kuin positiiviseen kaupungin kehittämiseen ja yhteiseen hyvinvointiin.

Kaupungin ja kaupunkilaisten etu on osaava ja edustava kaupunginjohtaja joka perheineen asuu Kouvolassa, maksaen veronsa tähän kaupunkiin.

Tästä syystä pyydän kohteliaimmin jakamaan ja allekirjoittamaan adressin. Luovutan tämän adressin Kouvolan kaupunginvaltuuston puheenjohtajalle vuoden vaihteeseen mennessä. 


susanna hanhineva    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että susanna hanhineva voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…