Vetoomus kahden agressiivisen, toistuvasti valvontaa vailla juoksentelevan siperianhuskyn poistamiseksi Kuutsalon saaresta ja omistajiensa hallinnasta.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Kuutsalon saaressa toistuvasti vapaana toisten tonteilla juoksentelevat ja omalta tontiltaan karkailevat kaksi siperianhuskya poistetaan saaresta ja omistajiensa hallinnasta. Omistajat ovat kykenemättömiä hallitsemaan näin vaativan rotuisia koiria.

Koiria juoksutetaan vapaana omistajien itse ajaessa mönkijällä. Koirat vaeltelevat toisten tonteilla ilman omistajia ja karkailevat hihnoista ja aitansa ohi jopa uiden. Koirat ovat toistuvasti vapaana valvontaa vailla toisten mökkitonteilla. 

Huskyt ovat hyökkäilleet saaressa lemmikkieläinten kimppuun. Tapauksia on useita. 9. syyskuuta 2022 toinen huskyista hyökkäsi kääpiövillakoiran kimppuun villakoiran omistajien omalla tontilla ja villakoira menehtyi vajaan kahden vuorokauden kuluttua saamiinsa vakaviin vammoihin. 

Näistä koirista on suuri vaara myös ihmisille! 

Huskyt herättää suurta pelkoa Kuutsalon saaressa ja rajoittavat mökkiläisten omalla mökillä olemista ja siellä käymistä. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kaisa Naakka voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…